Nieuws

SVSI in top 20 meest belovende Juniper Networks Solution Providers

02-03-2015 15:07

Juniper Networks is ‘de’ fabrikant van high-end routing, switching, security, wireless en remote-access oplossingen. Het uitgebreide portfolio is breed toepasbaar; van datacenter tot klein kantoor. De innovatieve en schaalbare oplossingen bieden bereikbaarheid, hoge beschikbaarheid en veiligheid tegen lage kosten. Een groot deel van de Juniper producten draait op het eigen JUNOS platform, waardoor bijvoorbeeld elke switch en elke router dan ook nagenoeg identiek en gebruiksvriendelijk te beheren zijn.

De Juniper Network Solutions worden wereldwijd door tal van gespecialiseerde providers geadviseerd en gerealiseerd. Om u te helpen om de best passende Juniper Networks oplossing voor uw organisatie te vinden, heeft een vooraanstaand panel CEO's, CIO's, GMO, VC analisten samen met de redactieraad van CIO Review de topspelers geselecteerd uit meer dan driehonderd Juniper Solution Providers. BIS leveranciers SVSI is één van hen.

Degenen die SVSI kennen, zullen niet verbaasd zijn dat SVSI wereldwijd behoort tot de top Juniper Solutions Providers. SVSI is immers een erkend pionier in IP-based AV Solutions convergentie. Deze IP-gebaseerde technologie is uniek in het leveren van de beste video- en audiokwaliteit over elk mogelijk netwerk (Local Area Network, fiber uplink of lage bit-rate internetverbinding). Bijkomende voordelen zijn de uitgebreide controleopties om de video- en audiorouting (evenals apparaten van derden) door middel van IR, serieel, switch of TCP/IP op afstand of in de ruimte zelf te bedienen en beheren.

“Wij bieden oplossingen en niet gewoon encoders en decoders. We zijn uniek gepositioneerd doordat onze oplossingen traditionele PROAV taken combineren met functies in de IT wereld ", zegt Andy Whitehead, President van SVSI. Lees hier het volledige interview met Andy Whitehead.

Tot slot zetten we voor u de unieke voordelen van de SVSI IP-technologie nog eens op een rij:
1. IP is een universeel aanvaarde standaard
2. Geen issues met kabellengtes
3. Diverse netwerkswitches worden ondersteund
4. Volwassen netwerkprotocollen
5. Gebruik uw bestaande netwerk (indien gewenst)
6. Eenvoudig lussen maken via daisy-chaining
7. Onbeperkte distributiemogelijkheden
8. Algemeen aanvaarde CAT5e & CAT6 bekabeling
9. IEEE technologie
10. Een veelvoud aan installaties zijn door BIS reeds met deze technologie uitgevoerd

Meer weten over deze baanbrekende oplossingen? Neem vandaag contact op! Bel uw BIS adviseur: 0180 - 486 777 of via het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte