Nieuws

Mediaoffensief: radiocampagne op 538 en te gast bij RTL Ondernemerszaken

02-03-2015 15:28

Audiovisuele oplossingen realiseren die onze klanten écht helpen hun doelen te realiseren en de overdracht van informatie te faciliteren. Dat is onze passie. En dat willen wij graag met anderen delen! Daarom zijn wij 3, 4 en 5 maart ’s middags te gast bij RTL Ondernemerszaken en starten wij maandag 9 maart met een radiocampagne bij radio 538.

Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep, licht de redenen voor beide campagnes toe: “De audiovisuele oplossingen die wij realiseren, passen bij ieder type organisatie van elke grootte. Het maakt daarbij echt niet uit of het gaat om een relatief eenvoudig klaslokaal in een basisschool of om een internationale uitrol van videoconference bij een chemiereus in meerdere landen op verschillende continenten. Daar komt bij dat wij bij onze klanten zien dat onze aanpak écht waarde toevoegt, terwijl er tegelijk vaak op kosten kan worden bespaard. Daarom willen wij graag zoveel mogelijk organisaties laten weten wat wij voor hen kunnen betekenen. En dat doen we op deze manier dan ook”.

Terwijl de radiocampagne zich concentreert rondom de thema’s audiovisueel, videoconference en narrowcasting, neemt RTL Ondernemerszaken de kijker mee in de wereld van BIS. Aan de hand van de enthousiaste bijdragen van onze collega’s Jeroen Rens (Sales Manager Video Communication) en Ronald Visser (General Sales Manager) krijgt ook de objectieve kijker een goed beeld van de mogelijkheden van BIS en de toegevoegde waarde van zijn oplossingen.

Meer weten? Kijk en luister de as. weken naar RTL Ondernemerszaken en Radio 538.
Maar u kunt ook bellen met onze marketingafdeling: 0180 - 486 777 .


Luister naar de BIS commercial 'Audiovisueel'
Luister naar de BIS commercial 'Narrowcasting'
Luister naar de BIS commercial 'Videoconference'

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte