Nieuws

Ridderkerkse college op bezoek bij BIS

11-03-2015 11:22

Dinsdag 10 maart bracht het college van burgemeester en wethouders van Ridderkerk een bezoek aan het hoofdkantoor van BIS BV, gevestigd aan de Rietdekkerstraat in Ridderkerk. Tijdens het twee uur durende bezoek maakten burgemeester Attema en de wethouders Dokter, Keuzenkamp, Japenga en Smit kennis met de in 1983 in Ridderkerk opgerichte onderneming.

BIS, van oorsprong een familiebedrijf, is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot een onderneming met zo’n tweehonderd medewerkers en vier vestigingen in de Benelux. Het bedrijf is een toonaangevende speler op het gebied van audiovisuele en ICT-oplossingen en ruimte-inrichting. Het verzorgt compleet ingerichte ruimtes om te vergaderen, te presenteren, les te geven en te informeren.

Naast een korte kennismaking en een rondleiding door de BIS showrooms stond het bezoek in het teken van de ontwikkelingen in de audiovisuele industrie, de lokale economie en de mogelijkheden voor “social return”. Dit laatste aspect houdt in dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een stage- of werkplek wordt geboden. Voor de gemeente is het van belang dat inwoners passend werk vinden. BIS wil hiermee graag invulling geven aan zijn maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid.

Het college toonde zich onder de indruk van de ontwikkelingen in de audiovisuele sector en de vernieuwende manier waarop BIS zich in deze sector presenteert.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte