Nieuws

BIS neemt CTOUCH Award voor beste dealer in ontvangst

27-03-2015 14:35

CTOUCH biedt een breed scala groot formaat touch displays wereldwijd aan in diverse branches. De CTOUCH oplossingen zijn innovatief en streven de maximale gebruikerservaring na. Daarnaast hecht CTOUCH veel waarde aan goede relaties met zijn partners.

Onlangs werd BIS uitgeroepen tot winnaar van de Award voor beste CTOUCH dealer in de Benelux 2014. Dankzij het enthousiasme en de inzet van de BIS vertegenwoordigers en adviseurs om de toegevoegde waarde en voordelen van CTOUCH oplossingen aan eindgebruikers over te brengen, heeft BIS in 2014 het grootste aantal CTOUCH displays in de gehele Benelux verkocht. Op de ISE 2015 in de Amsterdam RAI reikte CTOUCH deze Award uit aan Martin Heerlien, Sales Manager Educatie bij BIS.

De touch displays van CTOUCH kenmerken zich door hun uitzonderlijk grote afmetingen en competitieve prijsstelling en zijn daardoor zeer veel gebruikt voor toepassingen in het onderwijs. Inmiddels hebben ook de zakelijke en institutionele markten de voordelen van CTOUCH touch displays ontdekt en worden deze ook veelvuldig gebruikt in grotere vergaderruimtes of wanneer met een grotere groep interactief wordt gewerkt.

Ook profiteren van deze CTOUCH displays? Bel BIS 0180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl. Of bekijk hier het volledige assortiment CTOUCH touchscreens.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte