Nieuws

Breng uw conference calls naar een hoger niveau met Evoko Minto

Conferencing met Evoko Minto

Dit innovatieve apparaat beschikt over vier microfoons met automatische spraakherkenning, die echo’s uitfilteren voor een prettig gesprek. Via bluetooth verbindt u uw telefoon snel en eenvoudig met de Minto, zodat u ieder gewenst telefoongesprek ook via de Minto kunt voeren. Handig als er meerdere mensen aan het gesprek deelnemen.

De ledrand geeft de status aan, waardoor u in één oogopslag ziet of er een gesprek gaande is, de bluetooth modus actief is en/of de Minto op mute staat. Om de Minto op te laden ‘plakt’ u hem op de magnetische wallmount. Netjes en slim opgeborgen! Na een laadtijd van 6 uur kunt u weer 8 uur lang conferencen.

Al veel van onze klanten hebben de kracht van de Evoko Minto ontdekt en bij hen neemt deze een vaste plaats in de vergaderruimte in. Heeft u de kracht van Evoko Minto nog niet ontdekt? Kijk dan het filmpje hieronder.

Was u altijd al op zoek naar een audioconferencesysteem dat betaalbaar is, flexibel in gebruik, van goede kwaliteit en er ook nog eens mooi uit ziet? De Minto is een conferencesysteem dat u graag op uw vergadertafel zet.

Vraag direct informatie aan of bestel direct.
Bel BIS: 0180 - 486 777. Of mail ons!

Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte