Nieuws

BIS Unified Communications in One Day niet bezocht? Geen paniek!

24-04-2015 09:44

Op 15 april 2015 organiseerde BIS de themadag Unified Communications in One Day. Unified Communications staat voor het organisatieoverschrijdend kunnen communiceren met iedereen, overal, met ieder device. In één dag werden de aanwezigen geïnformeerd over de verschillende UC-platformen en hun technische en functionele eigenschappen. Zo kan er een goede keuze gemaakt worden voor het best passende platform. Een keuze die nu voor de bijna 50 aanwezigen een stuk makkelijker geworden is.

Op de centrale informatieplaza presenteerden onze leveranciers zich met hun onderscheidende oplossingen:

  • Polycom demonstreerde de unieke, nieuwe gekwalificeerde RoundTable voor Microsoft Lync/Skype4B; simpel in gebruik en met de hoogste audio- en videokwaliteit. Ook konden bezoekers kennis maken met “RealConnect”; het samenbrengen van Lync/Skype4B en legacy AV omgeving binnen uw organisatie in de hoogste audio, video en content kwaliteit.
  • Cisco liet zijn – on-premise, hybride en cloud based - platform zien waarin alle communicatiemiddelen geïntegreerd zijn; eenvoudig te beheren en met een veel lagere TCO.
  • Starleaf toonde de “plug & play” Unified Communications systemen, waarmee u met alles en iedereen kunt videovergaderen én content kunt delen in HD kwaliteit met full duplex audio, ongeacht de technologie of apparaat.
  • Jabra Business Solutions toonde bezoekers de laatste innovaties op het gebied van headsets. Voor een nog betere UC-ervaring.
  • SMART’s ROOM SYSTEM voor Skype for Business (Microsoft Lync) toonde de mogelijkheid om over elke applicatie te schrijven. Ook Microsoft Excel en Adobe maken daar deel vanuit. Het systeem biedt de meeste keuze aan verschillende configuraties, zodat er voor alle ruimtes een passende oplossing gevonden kan worden.
  • VisionsConnected wilde geïnteresseerden graag laten ervaren hoe video en Unified Communications de manier van samenwerken tussen mensen kan veranderen en verbeteren. Hierbij draait het om de uiteindelijke ontmoeting tussen mensen en niet om de onderliggende technologie.

Alle bezoekers konden tevens drie interactieve break-out sessies bijwonen, waarin de drie grootste spelers (Polycom, Starleaf en Cisco) hun visie gaven op Unified Communications en wat zij daarin kunnen betekenen. In het aansluitende debat werden hen prikkelende stellingen en vragen voorgelegd, wat tot een boeiende discussie leidde.

Voor een complete impressie van de themadag bekijkt u de video hieronder.

Ook benieuwd wat het beste UC-platform is voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze adviseurs of meld u aan voor de inloopdag AV Xperience in Ridderkerk op woensdag 3 juni 2015.


Ga terug naar het nieuwsoverzicht.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte