Nieuws

Uw vergaderingen, lessen, trainingen en presentaties opnemen en delen

30-04-2015 14:15

U kent waarschijnlijk de BIS webcast dienstverlening, waarbij wij uw bijeenkomst of evenement met professionele camera’s opnemen om de videobeelden vervolgens via internet te verspreiden; zowel live als later (on-demand). Al met al een aantrekkelijke mogelijkheid om collega’s, klanten en partners die niet fysiek aanwezig kunnen zijn, toch uw evenement te laten meemaken. Kijk voor meer informatie hierover bij BIS Event Rental.

Wist u dat BIS ook oplossingen levert, waarmee u zelf uw (raads)vergaderingen, lessen, trainingen en/of demonstraties live verspreidt en/of opneemt om de opnames later als video-uitzending te tonen? Met onze hardware en slimme software kan iedereen in uw organisatie live uitzendingen verzorgen, opnames maken en de video's publiceren. Daar hoeven ze geen professional voor te zijn. De mogelijkheid om naast het videoverslag óók de gegeven presentatie in één stream te laten zien, zorgt voor alleen maar meer voordelen.

Overigens houden uw mogelijkheden niet op bij het opnemen en delen van vergaderingen, lessen, en trainingen. De oplossingen van BIS bieden ook de mogelijkheid om uw videomateriaal te archiveren en te indexeren, waardoor u snel en eenvoudig precies dat materiaal kunt vinden, dat u nodig heeft om snel even iets na te kijken, uw geheugen op te frissen of om aan collega’s te laten zien.

Denkt u eens na over de enorme impact van deze mogelijkheden op uw (interne) communicatie, de duur van beslistrajecten, effectiviteit van trainingen, betrokkenheid van personeel, etc. Zeker wanneer u ervoor kiest om de videoverslagen niet alleen intern beschikbaar te maken, maar deze ook via internet te distribueren.

Wij helpen u graag deze voordelen te realiseren. Ga naar webcasting voor meer informatie. Of bel BIS: 0180 - 486 777 .

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte