Nieuws

Hitachi en BIS bewijzen: Ultieme interactiviteit is nu betaalbaar.

30-04-2015 14:22

Interactie is niet meer weg te denken uit onze manier van presenteren, vergaderen en lesgeven. En terecht. Want interactie zorgt voor impact, betrokkenheid en beleving. Begrijpelijk dus dat veel fabrikanten de markt bestormen met interactieve beamers of touch screens.

Hitachi is zo’n fabrikant. Maar toch eigenlijk ook weer niet. Want de kwaliteit, interactieve ervaring en specificaties van de innovatieve Hitachi iPj beamer is ongeëvenaard. Deze beamer combineert volledige interactiviteit met alle voordelen van de veelvuldig gelauwerde Hitachi Ultimate-Short-Throw serie en zorgt voor een compleet interactieve ervaring op elk plat oppervlak.

Om de keuze voor u nog eenvoudiger te maken, hebben wij deze alleskunner van Hitachi gebundeld met een Dry Erase scherm van A-merk Projecta; een uniek projectiescherm met de functionaliteit van een markerboard: uitwisbaar, optimale touch performance, magnetisch en prachtige beeld uniformiteit.

U ziet het… allemaal reden om vandaag nog te kiezen voor één van onze interactieve bundels. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Die vindt u nergens lager!

Lees hier meer over verschillende soorten beamers.

Bel: 0180 - 486 777 of ga naar onze contactpagina.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte