Nieuws

In the spotlight: gesloten vergaderruimte of open samenwerkplek?

30-04-2015 14:49

Nederland heeft een sterke overleg- en vergadercultuur. In veel organisaties wordt vaak en veel overlegd. Om ervoor te zorgen dat al deze overleggen en vergadering ook echt wat opleveren, is het belangrijk dat u de juiste infrastructuur realiseert. Een infrastructuur die het delen van informatie stimuleert, samenwerken bevordert en bijdraagt aan het nemen van doordachte besluiten en het opstellen van doelgerichte actieplannen.

Juist vanwege het grote belang van een goede audiovisuele infrastructuur is het goed om - voordat u een vergaderruimte of samenwerkplek laat realiseren – voor uzelf helder te hebben waarvoor u de ruimte(s) het meest wilt gebruiken. Oftewel: wat wordt de belangrijkste gebruikstoepassing? Is de ruimte met name bedoeld voor management vergaderingen of wilt u juist interactieve kennisdeling en brainstormsessies stimuleren? Is het de bedoeling dat er met name wordt gepresenteerd of moet het ook mogelijk zijn om informatie op te halen, elementen toe te voegen, wijzigingen aan te brengen etc.?

Al deze aspecten en vele andere spelen een rol bij het bepalen van de optimale audiovisuele infrastructuur. Daar komt bij dat het antwoord ook bepalend is voor de keuze voor een open plek om samen te werken of een gesloten ruimte met meer privacy. De adviseurs van BIS helpen u graag bij het bepalen van de juiste keuze. Zij stellen de goede vragen om uw behoeften helder te krijgen en stemmen hun advies daar helemaal op af.

Maak een afspraak en ervaar wat de BIS adviseur voor u kan doen.
Bel vandaag nog: 0180 - 486 777 .

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte