Nieuws

Hoogwaardige Dynascan monitoren toegevoegd aan BIS assortiment

28-05-2015 15:15

De Dynascan monitoren onderscheiden zich in het bijzonder door hun extreem hoge helderheid. Dat maakt deze monitoren bij uitstek geschikt voor gebruik in zeer lichte omgevingen zoals etalages, winkelcentra, stations en andere openbare (buiten)locaties. Met deze monitoren maakt u een verpletterende indruk op al het passerend publiek.

De Dynascan monitoren - van 32 tot 84 inch - zijn een welkome aanvulling op het BIS assortiment en geven een goede invulling aan de toenemende vraag om op buitenlocaties dynamisch te kunnen communiceren. De extreem hoge lichtopbrengst (tot wel 7.000 NIT) van deze full hd monitoren zorgt ervoor dat het beeld zelfs in het zonlicht toch goed zichtbaar blijft. En dat met een minimaal stroomverbruik door de LED achtergrondverlichting. Ideaal voor in bijvoorbeeld etalages, winkelcentra, stadscentra, stations en lichthavens.

Doordat de schermranden – bezels - zeer smal zijn, zijn de monitoren uitstekend te gebruiken in videowall toepassingen. Door meerdere schermen op een creatieve manier aan elkaar te koppelen creëert u een nog meer attractieve blikvanger voor passanten. Daar komt nog bij dat de schermen een fanless koelsysteem hebben, waardoor ze ongehoord stil zijn.

BIS heeft veel ervaring in het creëren van creatieve videowall oplossingen en denkt graag met u mee. Ook het ontwerpen en vormgeven van de content die u op de schermen wilt laten zien, kan BIS voor u verzorgen.

Meer informatie over uw mogelijkheden met de Dynascan monitoren?
Bel BIS 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte