Nieuws

Een evenement om nooit te vergeten. BIS Event Rental!

28-05-2015 15:30

Wilt u uw relaties eens goed in de watten leggen? Iets vieren met uw personeel? Een vergadering met uw aandeelhouders beleggen? Of op een andere manier samenkomen met personeel en relaties ondersteund met een hapje en een drankje, wat toespraken of een presentatie en een gezellig muziekje? BIS Event Rental maakt het waar voor u.

BIS Event Rental heeft als totaalleverancier op het gebied van zakelijke evenementen alles in huis om een groot succes van uw bijeenkomst te maken. Van een spetterende ontvangst van de gasten en sfeervolle decoratie van de ruimte(s) tot de verzorging van catering, entertainment en alle techniek zoals verlichting, geluid, beeld, opname en regie. Doordat wij u alles uit handen nemen, heeft u slechts te maken met één leverancier en worden alle elementen van uw evenement perfect op elkaar afgestemd. U kunt net als uw personeel en relaties heerlijk genieten van uw speciale dag of avond.

Omdat ieder evenement en budget uniek is, denken we graag mee in de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u misschien een creatieve invalshoek bieden waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. We gaan graag met u in gesprek.

Meer informatie over BIS Event Rental? Een vrijblijvende offerte aanvragen?
Bel de specialisten: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte