Nieuws

Gelijktijdig meerdere bronnen tonen en toch de regie behouden?

02-06-2015 10:49

Bekijk hier de demovideo van The Interactive Collaboration Platform

Om het mogelijk te maken om al deze informatie te tonen zonder de regie te verliezen, heeft Barco “The interactive collaboration platform for meeting and training rooms” ontwikkeld. Dit platform stelt gebruikers in staat om tot acht digitale apparaten, bedraad of draadloos, te verbinden met de centrale beelddrager in de vergaderruimte.

Eenmaal verbonden kan de moderator – bv. de docent of voorzitter - met zijn of haar tablet zeer eenvoudig kiezen welke informatie op welk moment getoond moet worden. Hij kan daarbij zelfs de layout naar eigen voorkeur samenstellen. Daarbij kan exact aangegeven worden welke informatie waar op het scherm komt en hoe groot deze informatie getoond wordt. Ook is het mogelijk om tegelijkertijd twee 4k schermen aan te sturen.

Met deze tool is het voortaan niet alleen zeer eenvoudig om meerdere bronnen op een centraal beeldscherm aan te sluiten en te tonen, maar is ook het behoud van regie gewaarborgd; en dus de effectiviteit van de vergadering. Ideaal voor meetings met meerdere deelnemers.

Wilt u meer weten over Barco’s “Interactive collaboration platform for meeting and training rooms”? Neem dan contact op voor advies op maat of vrijblijvende offerte.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte