Nieuws

Zorgservice XL tekent langdurige overeenkomst

04-06-2015 10:49

BIS Health Care, de gespecialiseerde afdeling voor zorggerichte organisaties, heeft met Zorgservice XL (ZXL) een 5-jarige raamovereenkomst getekend voor service en support van audiovisuele oplossingen.

Zorgservice XL is een toonaangevende inkooporganisatie. Zij verzorgen de inkoop en logistiek voor vijf ziekenhuizen: HagaZiekenhuis, Reinier de Graaf Gasthuis, Vlietland Ziekenhuis, IJsselland Ziekenhuis, Sint Franciscus Gasthuis. Zorgservice XL heeft een team van inkoopspecialisten en verzorgt het hele proces van inkoop, verwerken van bestellingen, levering en betaling.

Samen met Vincent Suttorp, Senior Inkoper ICT bij ZXL, is er een gebundelde raamovereenkomst opgesteld voor alle aanwezige audiovisuele apparatuur en audiovisuele apparatuur die de komende 5 jaar wordt aangeschaft. Juist door te kiezen voor BIS waarborgen de vijf ziekenhuizen efficiënte informatiedeling met behulp van de juiste audiovisuele infrastructuur en bijbehorende service.

Aad Weerheim, Sales Manager Health Care bij BIS: “BIS heeft in de afgelopen jaren aangetoond een betrouwbare partner te zijn in het adviseren, installeren en onderhouden van audiovisuele totaalinrichting, vanaf de entree tot en met de OK, voor de diverse aangesloten ziekenhuizen bij ZXL. Daarom heeft Zorgservice XL ervoor gekozen om de komende vijf jaar met BIS samen te werken. We zijn dan ook erg blij met deze beslissing en zien uit naar verdere versteviging van de zeer prettige samenwerking”

Meer weten over de samenwerking met ZXL? Bel met Aad Weerheim op 0180 486 777.
Of mail naar Aad Weerheim, Sales Manager Health Care.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte