Nieuws

Nu 25% korting op opleidingen & trainingen

30-06-2015 14:31

Wij willen u ontzorgen. Niet alleen tijdens de oriëntatie, aankoop en implementatie van uw audiovisuele & ICT oplossingen, zeker ook tijdens de gebruikersfase. En hoewel onze oplossingen intuïtief te gebruiken zijn, gebeurt het ons inziens te vaak dat gebruikers onvoldoende alle mogelijkheden benutten. Dat is jammer en daarom trainen wij u graag.

Via de BIS Academy biedt BIS tal van trainingen aan om te zorgen dat gebruikers over de juiste kennis beschikken om hun Audiovisuele oplossingen efficiënt en effectief te gebruiken. Dit varieert van een relatief eenvoudige handeling, zoals het instellen van een projector, tot complexere acties zoals het opzetten van een internationale videocall. Met meer kennis groeit uw vertrouwen, gaat de gebruiksfrequentie omhoog, werkt u efficiënter en wordt het gebruiksplezier alsmaar groter. En dat willen wij graag bereiken.

Als u nu kiest voor een of meer trainingen én extra gebruiksplezier als gevolg, dan profiteert u van 25% korting op verschillende BIS Academy trainingen.

Laat uw personeel nu scholen en zorg dat u alles uit uw vergaderingen en presentaties haalt.

Bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via het contactblok rechts.

Bekijk al onze acties.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte