Nieuws

BIS uitgeroepen tot SVSi integrator of the Year

30-06-2015 15:37

Met gepaste trots melden wij u graag dat BIS onlangs werd uitgeroepen tot de meest succesvolle SVSi integrator ter wereld (m.u.v. de VS). Deze award hebben we behaald dankzij een intensieve samenwerking tussen SVSi, ons team en onze opdrachtgevers. Wij zien deze award dan ook als kroon op ons werk, die ons des te meer motiveert om de veelzijdige en krachtige SVSi oplossingen te blijven adviseren en implementeren.

Voor wie nog niet vertrouwd is met de SVSi technologie sommen we graag nog even de essentie op: SVSI is een erkend pionier op het snijvlak van AV & IT (IP-based AV Solutions). Deze IP-gebaseerde technologie is uniek in het leveren van de beste video- en audiokwaliteit over elk mogelijk netwerk, bv. Local Area Network, fiber uplink of lage bit-rate internetverbinding. Bijkomende voordelen van SVSi zijn de uitgebreide controleopties om de video- en audiorouting - evenals apparaten van derden - door middel van IR, serieel, switch of TCP/IP op afstand of in de ruimte zelf te bedienen en te beheren.

Recent mocht BIS de IP-based techniek van SVSi integreren bij o.a.:
- Bayer Medical Care
- CM Liège
- Covered Bund Mortgage Council Brussels
- Europese Commissie
- Medecins sans Frontières
- Mondelez
- Randstad
- Stad Mechelen

Wij staan voor 100% achter de innovatie die SVSi bij onze klanten brengt, omdat de beproefde technologie enkel voordelen biedt. Vandaar dat wij u de mogelijkheid bieden om via een demo-opstelling te ervaren wat SVSi en BIS uw organisatie te bieden hebben.

Wilt u meer informatie? Zelf de voordelen van SVSi live ervaren? Maak een afspraak met uw BIS adviseur en ontdek vandaag de mogelijkheden.

Bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte