Nieuws

In the spotlight: NBSA roept BIS uit tot branchewinnaar Audiovisuele Systemen

03-07-2015 12:00

Begin juli heeft de nominatiecommissie van de Nationale Business Succes Award BIS uitgeroepen tot branchewinnaar “Audiovisuele Systemen”. In het juryrapport roemt de jury de marktbenadering, efficiency, innovatie en productdifferentiaties van BIS. Als branche winnaar komt BIS ook in aanmerking voor de Nationale Business Succes Award 2015.

Lovende jurybeoordeling

In zijn eindoordeel schrijft de nominatiecommissie: “BIS presenteert zich als de absolute specialist in een bijzondere sector en realiseert alle mogelijke totaalinrichtingen voor presentatie, informatie en communicatie; van muur tot muur en vloer tot plafond. Innovatie is het sleutelwoord bij BIS. De organisatie is continue bezig om zijn producten en diensten verder te verbeteren en er wordt volop geïnvesteerd in de modernste apparatuur en techniek. BIS is een kennisintensieve dienstverlener, die perfect mee ontwikkelt, voorop loopt en een sterke visie heeft op de noodzakelijke ontwikkelingen.

Geweldige teamprestatie

Jean Pierre Overbeek – CEO van de internationale BIS groep – is trots op het feit dat “zijn” BIS tot branchewinnaar is uitgeroepen: “Ik vind dit de kroon op een geweldige teamprestatie! Bij BIS zijn alle collega’s – iedere dag opnieuw - bezig met onze klanten en de vraag ‘hoe kunnen wij deze klant het beste ondersteunen? Welke oplossing draagt echt bij aan de realisatie van diens doelstellingen?’ Deze toepassingsgerichte benadering waarin wij sterke klantgerichtheid koppelen aan innovatie, kennis, dadendrang en service zorgt voor oplossingen die er écht toe doen, waar klanten mee verder kunnen, die hen helpen hun efficiency te verbeteren en hun doelstellingen te realiseren. Dat de jury in zijn nominatierapport ook deze aspecten roemt, onderstreept de juistheid van onze visie, missie en strategie”.

Uitstekende reputatie

In het nominatierapport noemt de jury ook nog de goede reputatie van BIS: “BIS BV heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming op het gebied van Audiovisuele Systemen, met een zeer sterke positionering. BIS biedt alle gangbare apparatuur en benodigdheden op het gebied van presentatiesystemen en heeft op dat gebied inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd. Het bedrijf wordt als een van de leidende bedrijven in de branche gezien en weet zijn grote kennis en klant- en servicegerichte aanpak uitstekend met elkaar te combineren.

Meer informatie? Meer weten over BIS, onze oplossingen en mogelijkheden voor u?
Bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte