Nieuws

BIS ID Interactive: creëer zelf multitouch interactie

02-09-2015 09:47

BIS ID Interactive is innovatieve software voor het zelf maken van interactieve touch applicaties in receptie, lobby en andere (openbare) ruimtes. Gebruiksvriendelijk, eenvoudig te beheren en veelzijdig. Doordat u de applicatie aan uw publiek aanbiedt op een informatiezuil, touch tafel of totem met aantrekkelijke uitstraling trekt u uw bezoekers bijna vanzelf naar u toe.

Toegankelijk en interactief
Met een BIS ID Interactive oplossing kunt u klanten en relaties op een leuke en moderne manier kennis laten maken met uw organisatie, winkel of gemeente. De uitgebreide mogelijkheden trekken de aandacht van een heel divers publiek. Laat uw bezoekers bijvoorbeeld digitaal door uw brochures, video’s en foto’s bladeren. Maar het is ook mogelijk om een product/dienst te laten uitzoeken, een te enquête laten invullen, in uw digitale gastenboek te laten schrijven… en meer.

Slimme selector, doeltreffend kiezen
Wilt u de software gebruiken om bijv. uw publiek op een interactieve manier kennis te laten met uw assortiment, dan zorgt de ‘selector’-functie dat zij snel en eenvoudig het juiste product, dienst, opleiding of toepassing vinden door het kiezen van producteigenschappen als prijs, kleur of materiaal. Door vervolgens een product te selecteren wordt er extra informatie getoond zoals een gedetailleerde beschrijving of technische specificaties.

Direct contact via digitale receptie
U kunt zelfs uw receptie vervangen door een digitale variant, waarbij de bezoeker zich digitaal kan aanmelden en zelf op afdeling, functie of naam kan zoeken om direct daarna contact op te nemen met degene die hem of haar verwacht. U stroomlijnt de processen, bespaart kosten en geeft de bezoeker een actieve rol (veel mensen vinden dat erg prettig).

Versterk uw merk met social selfies
Simpel en ludiek is de selfie functie met geïntegreerde Facebook koppeling. U creëert een leuke, bijzondere of gezellige omgeving waarin bezoekers – dankzij de BIS ID Interactive applicatie – met één druk op de knop een selfie kunnen maken en posten op Facebook. U zorgt voor enthousiaste bezoekers, een positief gevoel rondom uw merk, product of dienst en genereert tegelijk meer exposure op Facebook.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk
De software wordt in uw huisstijl opgemaakt waarbij achtergronden, logo’s, headers, etc. helemaal naar uw keuze in het ontwerp kunnen worden gezet. Zo heeft uw informatiedisplay direct uw eigen uitstraling. Wij uploaden alvast de brochures, video’s, foto’s die u heeft. Vervolgens kunt u deze zelf heel eenvoudig up-to-date houden door nieuwe content aan het systeem toe te voegen. Simpel en snel!

Meer informatie? Zelf ervaren?
Meer informatie over deze interactieve mogelijkheden om uw bezoekers een leuke en unieke ervaring mee te geven? Bel 0810 – 486.777 of vul het contactformulier in.

Wilt u met eigen ogen BIS ID Interactive zien en proberen? Kom op 7 oktober naar de BIS AV Xperience! Meld u hier aan.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte