Nieuws

BIS start samenwerking met outdoor specialist Infinitus

03-09-2015 10:54

De populariteit van outdoor LCD/LED displays op publieke locaties, zoals stadscentra, scholen, ziekenhuizen, etc. stijgt snel. Niet zo gek, want de technologie achter deze digitale systemen ontwikkelt zich ook in hoog tempo. De beeldkwaliteit verbetert, terwijl de systemen weersbestendiger worden, zodat ze in allerlei omstandigheden kunnen worden ingezet.

Neem de iMotion displays bijvoorbeeld. Outdoor specialist Infinitus heeft outdoor displays ontwikkeld die zowel tegen hoge temperaturen, als tegen vocht en kou bestand zijn. Of er nu een hittegolf heerst of er een pak sneeuw ligt, de slimme iMotion systemen weten zichzelf op een constante temperatuur te houden. iMotion outdoor displays zijn reeds in 30 landen werkend te vinden, van Zuid-Europa tot Lapland. Naast de geavanceerde temperatuursbeheersing beschikken ze ook over uiterst goede beeldkwaliteit en levendige beeldweergave, zelfs bij fel zonlicht.

Dit soort groot formaat buitenschermen is zeer geschikt voor allerlei doeleinden en sectoren. Zo kunnen voorbijgangers geïnformeerd worden over evenementen, openbaar vervoer en bezienswaardigheden voor toeristen. Maar ook scholen, ziekenhuizen en theaters kunnen eenvoudig en aantrekkelijk hun bezoekers informeren en bewegwijzeren.

Voor retailers en andere commerciële organisaties is het heel rendabel om deze displays in te zetten voor promotiedoeleinden. Deze vorm van digital advertising is heel eenvoudig en goedkoop te beheren. Geen posters of klassieke billboards die gedrukt en na enige tijd weer vervangen moeten worden. Het is slechts een kwestie van nieuw grafisch materiaal uploaden en het wordt direct getoond. Bovendien kan er zo snel ingespeeld worden op actualiteiten.

Om voor iedere situatie het best passende product te kunnen bieden heeft Infinitus de iMotion in drie productlijnen ontwikkeld. Op basis van uw wensen qua vorm (rechtop/liggend, enkel/dubbel scherm), de locatie en formaat, wordt het meest geschikte product gekozen.

Dankzij onze samenwerking met Infinitus kunnen wij u deze veelzijdige en zeer degelijk gebouwde outdoor LCD displays aanbieden.

Meer informatie? Bel ons via 0180 – 486777 of vul het contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte