Nieuws

Extron lanceert all-in-one collaboration tool

30-09-2015 12:07

Online “collaboration”, samenwerken, informatie en ideeën uitwisselen via internet, wordt in steeds meer organisaties gebruikt. Omdat elkaar op het web ontmoeten zo eenvoudig en kostenefficiënt is en men tegenwoordig binnen enkele seconden applicaties, documenten en zelfs complete desktop met elkaar deelt.

Eén apparaat voor AV bediening, collaboration en conference

Om dit online samenwerken steeds makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken worden er tools ontwikkeld. Zo brengt Extron de collaboration tool CCI Pro 700 op de markt. Met de CCI Pro 700 heeft u voortaan nog maar één bedieningspaneel in uw vergaderruimte voor zowel de audiovisuele apparatuur als voor uw audio, video of webconferencing. U doet het nu allemaal vanaf één geïntegreerd apparaat met gebruiksvriendelijke interface.

Ondersteunt belangrijke communicatie platformen

De kracht van de Extron CCI Pro 700 ligt in de ondersteuning van diverse videocommunicatie platformen, zoals Microsoft Lync en Skype for Business. De knoppen kunnen geconfigureerd worden met die functies die uw gebruikers vaak nodig zullen hebben. Power over Ethernet-interface maakt het mogelijk om stroom en signalen te ontvangen via één Ethernet-kabel, waardoor lokale voeding overbodig wordt. Een slimme lichtsensor past de helderheid van het scherm en de toetsen aan als het licht in de ruimte verandert.

Kortom: Eén geïntegreerd bedieningsapparaat met handige functies die conferencing, online collaboration en audiovisuele bediening combineert. Daar wil u vast meer over weten?

Bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via ons contactblok rechtsboven.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte