Nieuws

Bijzonder aantrekkelijke kortingen op meerdere Hitachi projectoren

29-10-2015 15:19

Tot 31 december krijgt u hoge inruilkortingen op diverse Hitachi projectoren. Kortingen kunnen oplopen tot honderden Euro’s per beamer. Als officiële Hitachi partner kan BIS maar liefst 22 modellen leveren tegen hoge inruilkorting. Dankzij deze unieke inruilactie stoomt u uw organisatie voordelig klaar voor de beeldweergave van de toekomst.

De Hitachi actiebeamers kunnen in een presentatie- of vergaderruimte vast aan het plafond gemonteerd worden. Hoewel de specificaties zoals resolutie, helderheid en contrastverhouding per model verschillen, zijn alle beamers geschikt voor zakelijk gebruik; van vergaderruimte tot collegezaal. Voor iedere soort ruimte en toepassing is de juiste projector beschikbaar. Zelfs voor grote locaties met heldere lichtomstandigheden is de juiste projector met ultrahoge helderheid en topkwaliteit beeldweergave beschikbaar.

De Hitachi beamers zijn uiteraard voorzien van de nieuwste connectiviteitsmogelijkheden. Zo maakt een HDMI-aansluiting het bijvoorbeeld mogelijk om via één ingang elk gewenst HD-apparaat aan te sluiten. Naast een veel hogere kwaliteit van beeld en geluid, heeft digitale signaaloverdracht het voordeel dat u langere afstanden zonder kwaliteitsverlies kunt overbruggen, waardoor de digitale oplossingen ook geschikt zijn voor zeer grote ruimtes. Wilt u uw beamer in uw netwerk integreren? Kies dan een beamer met netwerkaansluitingen.

Kortom: perfecte projectoren met veel voordelen. Als u nu overstapt naar deze beamers, bieden wij u een inruilkorting, die kan oplopen tot maar liefst enkele honderden Euro’s per beamer.

Benieuwd op welke modellen u precies inruilkorting krijgt? Of een persoonlijk advies over de geschikte beamer voor u?

Bel BIS: 0180-486777 of vul een contactformulier in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte