Nieuws

In the spotlight: BIS lanceert webshop om u beter te faciliteren

29-10-2015 16:06

Vooruit kijken. Innoveren. Luisteren. Anticiperen. Kiezen. Zoeken naar nieuwe wegen om u – als onze klant – nog beter van dienst te zijn. Maar ook bestaande processen finetunen en beter afstemmen op waar u nu echt mee geholpen bent… dat is wat wij bij BIS graag willen. Onszelf en onze dienstverlening continue verbeteren. Voor u.

Vanuit dat oogpunt zijn wij voortdurend alert op verwachtingen en ontwikkelingen. De afgelopen kwartalen merkten wij dat bij steeds meer grote én kleine klanten de behoefte ontstond om snel, eenvoudig en veilig via internet de los te leveren audiovisuele producten te bestellen. Een wens die we graag voor u invullen.

Vandaar ook dat wij de laatste maanden hard gewerkt hebben om een gebruikersvriendelijke en veilige webshop in te richten. Compleet met een overzichtelijk assortiment audiovisuele kwaliteitsproducten. Uiteraard van A-merken. Vanaf nu kunt u dus bij BIS ook online uw AV producten bestellen. Simpel, safe en scherp geprijsd. Heeft u een mobiele beamer nodig voor presentaties onderweg? U koopt hem in de webshop van BIS. Wilt u een touchscreen om zelf te installeren? De BIS webshop heeft hem. Nieuwe beamerlamp nodig? Juist, u vindt hem in de BIS webshop.

Jean Pierre Overbeek, CEO van de BIS groep, is blij met deze nieuwe mogelijkheid die BIS biedt: “We hebben intern goed over deze stap nagedacht. En ons afgevraagd of een webshop past bij de positionering van BIS. We zijn en blijven immers integrators van hoogwaardige audiovisuele systemen, en daarbij met name een kennisleverende partner voor onze relaties. Maar wij zijn ervan overtuigd dat het ene het ander niet uitsluit. Integendeel. Juist omdat we toonaangevend zijn op audiovisueel gebied en juist omdat we een totaalpakket oplossingen bieden, past het aanbieden van een online bestelmogelijkheid voor minder complexe oplossingen heel goed bij BIS. En het mooie is dat veel van onze klanten hier net zo over denken”.

Wilt u voortaan snel, simpel en safe uw A-merk audiovisuele product kopen bij een betrouwbare specialist? Ga dan naar de webshop van BIS. Kijk, kies, klik, klaar…

Bezoek de webshop nu.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte