Nieuws

Terugkerende acties maken BIS webshop nog aantrekkelijker

02-12-2015 16:01

Vorige maand las u het in onze E-News. De lancering van een spiksplinternieuwe webshop. Een nieuw initiatief waarmee wij natuurlijk nieuwe klanten hopen te bereiken, maar waarmee wij niet minder onze dienstverlening richting bestaande klanten willen verbeteren. Voortaan bestelt u zelf via internet de los te leveren audiovisuele producten. U rekent online af en heeft de producten niet lang daarna “in huis”. Simpel, safe en scherp geprijsd.

Hoewel we pas een maand live zijn, weten toch zo’n 50–100 bezoekers per dag de weg naar de BIS webwinkel te vinden. Om hun eerste bezoek zo aangenaam mogelijk te maken en om iedereen een leuke reden te geven, regelmatig naar de webshop met audiovisuele producten terug te komen, gaan wij heel binnenkort allerlei aanbiedingen via de online winkel verkopen. Gewoon leuk en heel aantrekkelijk. Denkt u aan een maandaanbieding, een weekaanbieding en een dagaanbieding… op donderdag.

Vanaf het nieuwe jaar is iedere donderdag een dolle donderdag. En het voordeel dat u dan krijgt, wilt u echt niet missen. Er zullen aanbiedingen komen waarvan u denkt “dat kan niet waar zijn”. Alle reden dus om nu al bij iedere donderdag in 2016 een notitie in uw agenda te zetten: even naar de BIS webshop, aanbiedingen checken.

Overigens zijn de producten in de BIS webshop ook zonder aanbieding zeer aantrekkelijk geprijsd.
Ontdek het zelf op de BIS webshop.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte