Nieuws

Blik in de toekomst van videoconferencing en collaboration

31-12-2015 11:24

U hoeft geen expert te zijn op het gebied van videoconferencing, collaboration en unified communications, om te zien en te ervaren dat de technische ontwikkelingen elkaar in hoog tempo opvolgen. Mogelijkheden worden veelzijdiger, de voordelen groter terwijl het gebruik steeds eenvoudiger en toegankelijker wordt.

Maar met de snelheid waarin de technologie zich ontwikkelt, groeit ook de inspanning die u moet leveren om alles goed te volgen en de consequenties ervan te doorzien. Van welke technologieën kunt u profiteren? Wat zijn de mogelijkheden voor uw organisatie? Weke voordelen brengen de nieuwste vormen van videoconference, online collaboration en unified communications? Wat zijn de consequenties van “de cloud”? Welke initiatieven en start-ups zijn het waard om nader te bekijken? Wat doen de grote spelers op dit terrein?

Vragen te over waar wij graag een antwoord op geven. Daarom doen we dit jaar opnieuw wat we vorig jaar ook deden. Tijdens de grootste AV & ICT beurs ter wereld, de ISE die van 9-12 februari plaatsvindt in de Amsterdamse RAI, leiden wij u rond langs alle veelbelovende en wetenswaardige trends op het gebied van videoconferencing, collaboration en unified communications. Reserveer nu alvast uw gratis plaats via de site van onze partner VisionsConnected.

Net als vorig jaar worden de rondleidingen verzorgd door Raymond Alves, CEO van onze partner VisionsConnected. En ook dit jaar mag u veel inspiratie, ideeën, interactie en inzicht verwachten. Na de rondleiding bent u weer helemaal op de hoogte van al uw mogelijkheden en kunt u (nog) gefundeerdere beslissingen nemen rondom de integratie van videoconference en online collaboration in uw organisatie.

De rondleidingen – die zo’n 90 minuten duren - worden dagelijks verzorgd vanaf 11.00 u. Iedere dag vertrekken we vanaf de stand van VisionsConnected (standnummer 9-D136).

Meld u nu aan, dan zorgen wij dat er een heerlijke kop koffie voor u klaar staat.
Reserveer nu alvast uw gratis plaats (u gaat naar de site van VisionsConnected).

Let op: u moet een ISE toegangsbewijs hebben om aan de tour te kunnen deelnemen. U kunt uw toegangsbewijs gratis aanvragen via www.visionsconnected.nl/ise-2016/

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte