Nieuws

Sharp's BIG PAD Pro PN-80TC3; krachtige collaboration tool voor vergaderruimtes

31-12-2015 11:43

De Sharp BIG PAD pro PN-80TC3 is meer dan een fraai vormgegeven touchscreen. Het is een multifunctionele collaboration tool die samenwerken - zowel in één ruimte als tussen diverse locaties - naar een hoger niveau brengt. De BIG PAD is geheel ontworpen volgens het BYOD principe en dus compatible met ieder type device van gebruikers.

Krachtige tool met een strak uiterlijk
De PN80TC3 is Sharps ultieme premium model voor het faciliteren van teamactiviteiten in kritische werkomgevingen. Het stijlvolle en vooral strakke design van dit scherm sluit hier perfect op aan. De subtiele behuizing in combinatie met het vlakke en krasbestendige edge-to-edge glazen oppervlak van maar liefst 203 cm (diagonaal) geven het scherm een krachtig uiterlijk.

Vloeiende, snelle en precieze respons
Doordat de PN80TC3 is voorzien van een anti-reflectiecoating imponeert het scherm in vrijwel alle lichtomstandigheden. Zowel presentator als publiek hebben daardoor zeer goed zicht op hetgeen er op het scherm gebeurt; zonder storende reflecties. Daarbij is het dankzij de 10-punten multitouch technologie mogelijk om met meerdere personen tegelijkertijd op het scherm te werken. De 3,5 mm penpunt zorgt voor fijne, nauwkeurige lijnen en een natuurlijke schrijfervaring.

Meerdere BIG PADs onderling verbinden
Een BIG PAD gebruiken is goed. Gebruik van twee of zelfs drie BIG PADs in de krachtige multi-screen configuratie is nog beter! De BIG PADs kunnen onderling verbonden worden om als één oppervlak te functioneren. De nieuwe Touch Viewer applicatie biedt een gemakkelijk te gebruiken interface om (draadloos) data van diverse devices te verzamelen en te organiseren.

Kortom de BIG PAD Pro PN-80TC3 is een krachtige tool die samenwerking naar een hoger niveau brengt. Zowel in vergaderruimtes als klaslokalen.

Bekijk hier de promovideo van de Sharp BIG PAD pro PN-80TC3

Wilt u meer informatie over de Sharp BIG PAD Pro PN-80TC3? Of advies op maat?
Bel: 0180 – 486777 of vul het contactformulier rechtsboven in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte