Nieuws

BIS ontvangt Barco's EMEA Partner Award

Barco’s ClickShare maakt het mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD/LED scherm of digitaal whiteboard. U plugt eenvoudig de one-click USB knop in uw laptop of klikt op 'Airplay to Clickshare' via een tablet / smartphone en het beeld wordt weergegeven. Ook geluid wordt synchroon meegestuurd.

Onlangs werd BIS uitgeroepen tot winnaar van de Award voor beste Barco Clickshare dealer in de EMEA zone. Dankzij het enthousiasme en de inzet van de BIS vertegenwoordigers en adviseurs om de toegevoegde waarde en voordelen van draadloze oplossingen aan eindgebruikers over te brengen, heeft BIS in 2015 een aanzienlijk aantal units mogen installeren.

Wilt u ook advies over hoe u het maximale uit uw Barco Clickshare kunt halen? Of heeft u vragen over uw vergaderruimte in het algemeen? Onze specialisten staan dagelijks klaar om vrijblijvend met u mee te denken en u te voorzien van passend advies op uw audiovisuele en ICT vraagstukken.

Deze draadloze technologie nog niet live gezien? Bel BIS 0180 - 486 777 , mail of chat met ons. Bekijk hier een demofilmpje: Barco Clickshare.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

Bel

0180 - 486 777

Wij bellen je ook graag:

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang je offerte

bedankt voor je aanvraag

probleem bij verzenden