Nieuws

BIS behaalt Microsoft Gold MidMarket Solution Provider status

02-02-2016 13:49

BIS heeft na jarenlang de status van Microsoft Silver MidMarket Solution Provider te hebben gehad de Gold status behaald. Een status die je alleen bereikt door succesvol examens af te ronden en diverse benodigde certificaten te behalen. Daarnaast vereist Microsoft voor de Gold MidMarket Solution Provider status ook meerdere klant referenties.

Borging kwaliteit en klanttevredenheid

Het is natuurlijk niet voor niets dat Microsoft strenge criteria hanteert bij de toelating van partners tot de hoge Gold status. Het gaat Microsoft uiteindelijk om de borging van de kwaliteit van hun producten, oplossingen en diensten richting de eindgebruiker. Het gaat om u en om de voordelen die u ervaart. Door de toetsing succesvol te doorstaan, hebben we bewezen niet alleen de juiste kennis te hebben van Microsoft technologieën maar ook over de benodigde ervaring te beschikken om de kwaliteit van implementaties en klanttevredenheid te waarborgen.

Toegang tot een breed scala Microsoft ondersteuningsvormen

Als Gold MidMarket Solution Provider heeft BIS toegang tot een breed scala ondersteuningsvormen en middelen. Dankzij deze extra ondersteuning van Microsoft heeft BIS bijv. de mogelijkheid om zijn opdrachtgevers een hosted digital signage platform aan te bieden. Hierdoor hoeven er geen applicaties op lokale PC’s geïnstalleerd te worden, maar kan iedere gebruiker op iedere PC via een webbrowser inloggen in de applicatie; waar hij zich ook bevindt. Daarnaast hoeft de klant niet in een eigen applicatieserver te investeren en geen firewallaanpassingen te maken.

Altijd up-to-date dankzij Microsoft partnerschap

Ons partnerschap geeft BIS tevens recht op training door Microsoft en houdt ons altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Allemaal elementen waardoor wij nog beter in staat zijn onze klanten te bedienen, zodat u het meeste profiteert van BIS als Microsoft Certified Partner.

Nastreven van het hoogste niveau van certificering

BIS toont met de Microsoft Gold status aan dat het hoogste niveau van certificering en ervaring wordt nagestreefd. Wat ons betreft een must voor een Audiovisuele & ICT integrator die de laatste technieken en technologieën implementeert bij zijn klanten.

Kies ook voor deskundigheid, betrouwbaarheid en ervaring. Kies voor BIS. Uw gecertificeerde Microsoft Gold MidMarket Solution Provider.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte