Nieuws

Het kan nog! Meldt u aan voor onze gratis rondleidingen op ISE

03-02-2016 09:51

Eenmaal per jaar vindt in de Amsterdam RAI de ISE plaats; Integrated Systems Europe. ’s Werelds grootste vakbeurs voor de professionele audiovisuele & ICT branche. Omdat wij als geen ander weten hoe snel de ontwikkelingen op het gebied van videoconferece, collaboration en unified communications gaan, nemen we u graag mee naar deze beurs.

Tijdens de ISE die van 9-12 februari plaatsvindt in de Amsterdamse RAI, leiden wij u rond langs alle veelbelovende en wetenswaardige trends op het gebied van videoconferencing, collaboration en unified communications. De ISE is dé plek waar alle aanbieders en technologieën op dit gebied samenkomen en vormt daardoor bij uitstek het platform om u te laten inspireren en nieuwe kennis en ideeën op te doen.

Van welke technologieën kunt u profiteren? Wat zijn de mogelijkheden voor uw organisatie? Weke voordelen brengen de nieuwste vormen van videoconference, online collaboration en unified communications? Wat zijn de consequenties van “de cloud”? Welke initiatieven en start-ups zijn het waard om nader te bekijken? Wat doen de grote spelers op dit terrein? Allemaal vragen die u na de 1,5 uur durende rondleiding een stuk beter kunt beantwoorden.

Net als vorig jaar worden de rondleidingen verzorgd door Raymond Alves, CEO van onze partner VisionsConnected. En ook dit jaar mag u veel inspiratie, ideeën, interactie en inzicht verwachten. Na de rondleiding bent u weer helemaal op de hoogte van al uw mogelijkheden en kunt u (nog) gefundeerdere beslissingen nemen rondom de integratie van videoconference en online collaboration in uw organisatie.

De rondleidingen – die zo’n 90 minuten duren - worden dagelijks verzorgd vanaf 11.00 u. Iedere dag vertrekken we vanaf de stand van VisionsConnected (standnummer 9-D136).

Meld u nu aan, dan zorgen wij dat er een heerlijke kop koffie voor u klaar staat.
Reserveer nu alvast uw gratis plaats (u gaat naar de site van VisionsConnected).

Let op: u moet een ISE toegangsbewijs hebben om aan de tour te kunnen deelnemen. U kunt hier uw toegangsbewijs gratis aanvragen.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte