Nieuws

BIS Development brengt de AV en IT wereld samen

03-02-2016 09:56

Als u de audiovisuele markt de laatste jaren een beetje gevolgd hebt, dan weet u het… de scheidslijn tussen AV en IT wordt steeds dunner. De audiovisuele industrie adopteert steeds meer de IT mentaliteit van open standaarden, gedeelde netwerken, schaalbaarheid, beveiliging en gecentraliseerde controle en onderhoud; met alle voordelen van dien.

Een belangrijke ICT ontwikkeling, die ook in de audiovisuele industrie zijn sporen zal nalaten, is de toenemende democratisering van data. De beschikbaarheid en analyse van data wordt meer en meer bepalend bij het nemen van strategische en tactische beslissingen. Om deze data beschikbaar te maken, worden allerlei Application Programming Interfaces (API’s) ontwikkeld, die inmiddels onmisbaar zijn geworden binnen veel strategische business modellen. We are living the API economy!

Ook u heeft waarschijnlijk belangrijke data in uw informatiesystemen, die u met uw medewerkers wilt delen. En dan liefst op een visueel aantrekkelijke manier, zodat zij er aandacht voor hebben en de informatie onthouden. Juist daarom heeft het BIS Development team de afgelopen jaren meer dan 100 verschillende koppelingen ontwikkeld, waarbij gebruik gemaakt wordt van intelligente API’s. Denk aan koppelingen tussen onze BIS ID narrowcasting oplossing en verschillende ERP systemen of - om (het besef van) duurzaamheid in organisaties te stimuleren - koppelingen tussen BIS ID en bestaande of nieuw te integreren gebouwbeheersystemen.

De lijst met voorbeelden en mogelijkheden kan nog sterk worden uitgebreid. En dat gaan we dan ook voor u doen. De komende maanden zullen we elke E-News een artikel wijden aan de voordelen en mogelijkheden van BIS Development voor u!

Wilt u meer informatie over de BIS Development mogelijkheden voor u? Direct profiteren? Eerst nog een inhoudelijk gesprek met een consultant of developer? Wij helpen u graag verder.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte