Nieuws

BIS ID XLS Display - Excel data visualiseren via Narrowcasting

29-02-2016 12:04

Het BIS Development team richt zich voor een groot gedeelte op het ontsluiten van informatie op grote en kleine schermen. Informatie die veelal is opgesloten in anonieme computers. Gegevens die echter cruciaal zijn voor een vlotte bedrijfsvoering!

Uitdaging om informatie uit Excel te ontsluiten

BIS kan dankzij het Development team honderden verschillen bronnen ontsluiten en weergegeven in eenvoudige herkenbare stijlen en vormen. Een informatiebron die in zeer veel organisaties wordt gebruikt, is Excel. Echter lijkt in de praktijk het visueel aantrekkelijk ontsluiten en via grote schermen weergeven van deze in Excel sheets opgesloten informatie onmogelijk. Informatie kan daardoor niet worden gedeeld en de zo broodnodige flexibilisering blijft uit.

BIS ID XLS Display biedt de oplossing

Soms zijn oplossingen zo eenvoudig dat het je verbaast dat het niet eerder is bedacht. De BIS ID XLS Display is zo’n oplossing. Bedacht en ontworpen voor klanten die werken met complexe Microsoft Excel spreadsheets. Met de BIS ID XLS Display kunt u ieder Excel werkblad op een narrowcasting scherm weergeven ongeacht complexiteit of aantal koppelingen.

Per bestand kunt u aangeven welk werkblad en welke range er op de schermen moet komen en de software doet de rest. Per bestand is het ook mogelijk aan te geven hoe vaak u wilt ‘verversen’. Ook kunt u inplannen op welke tijden de output zichtbaar moet zijn en op welke schermen in uw systeem deze moet worden weergegeven. Lees hier meer over BIS ID XLS Display.

Meer weten? Gratis advies?

Wilt u meer weten over uw mogelijkheden en voordelen van de BIS ID XLS Display?
Bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte