Nieuws

De lente is begonnen. Is uw narrowcasting content ook toe aan een opfrisbeurt?

16-03-2016 16:54

Uw narrowcasting schermen zijn het visitekaartje van uw organisatie. U verwelkomt, informeert en entertaint uw bezoekers en collega’s ermee. Dan wilt u natuurlijk dat uw content er aantrekkelijk en professioneel uitziet.

Daarom is het goed om uw narrowcasting content regelmatig te verfrissen en een moderne uitstraling te geven! Wij verzorgen dat graag voor u. Onze digital productions collega’s zijn stuk-voor-stuk gepassioneerde vormgevers, die hun grafisch talent combineren met kennis van onze narrowcasting software. Een ideale mix!

Bent u al overgestapt naar de nieuwe BIS Content Runner?

Om het onderhoud en beheer van uw content verder te vereenvoudigen, is de BIS Content Runner (CMS) geüpdate met een nieuw design en nieuwe features. De nieuwe Content Runner heeft een intuïtieve interface voor een eenvoudigere bediening. Ook kunnen meerdere redacteuren worden aangewezen, zodat gezamenlijk aan content gewerkt kan worden en kunnen er autorisatieniveaus worden toegekend. Verder is de mogelijkheid om afbeeldingen bij te snijden toegevoegd.

Nog meer mogelijkheden met slimme koppelingen

BIS ID koppelt ons narrowcasting systeem aan uw bestaande informatiesystemen, waarmee u ruimteplanning, roosters, bewegwijzering, wachtrij-informatie, etc. met uw bezoekers kunt delen. Wij zorgen dat informatie uit ieder type database kan worden weergegeven. Zo was het voorheen heel lastig om data uit Microsoft Excel visueel aantrekkelijk weer te geven op narrowcasting displays. Daarom hebben de software engineers van BIS een applicatie ontwikkeld om geautomatiseerd Excel data te ontsluiten: BIS ID XLS Display. Ook voor uw specifieke situatie kan BIS Development op maat gemaakte applicaties verzorgen.

U ziet: redenen genoeg om uw narrowcasting oplossing verder te verbeteren. Zowel softwarematig als op het gebied van content.

Ga fris de lente in: update uw narrowcasting content en/of uw software. Bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte