Nieuws

Spraakmakend: uw ERP dashboards weergeven via narrowcasting

04-04-2016 09:38

Kent u de Exact ERP software uit de praktijk? Gebruikt u de uitgebreide software van dit – van origine – Delftse softwarehuis? Dan herkent u naast alle mogelijkheden en voordelen waarschijnlijk ook de behoefte om snel belangrijke KPI’s of andere (proces)informatie op een aansprekende en visuele manier te laten zien aan collega’s op allerlei niveaus binnen uw organisatie. En dat kan! Dankzij de API van Exact Online. En dankzij het Development team van BIS.

De BIS ID Exact Online Connector

Exact heeft altijd bekend gestaan om zijn solide software en toen enkele organisaties aan BIS vroegen om Exact Online te koppelen met het BIS ID narrowcasting platform, was het voor de BIS Development afdeling dan ook geen straf om deze koppeling uit te werken. Wat een schitterende API en wat compleet! In samenwerking met Exact Online ontwikkelde BIS de BIS ID Exact Online Connector. Dankzij BIS ID Exact Online Connector geeft u voortaan ieder stukje informatie uit Exact Online op een overzichtelijke manier weer op één of meerdere grootformaat LCD/LED displays.

De praktijk bewijst het

Inmiddels heeft BIS voor meerdere organisaties uit verschillende branches een koppeling tussen Exact Online en het BIS ID narrowcasting platform gerealiseerd. Bijvoorbeeld voor het bedrijf Econtras, productiebedrijf in isolatiedekens voor de petrochemische industrie, waar we hebben gezorgd dat de orders en orderregels vanuit Exact Online worden getoond op grote interactieve touchscreen informatieschermen.

Gebruikers kunnen door middel van het door BIS geleverd aanraakscherm door de orders bladeren en indien nodig inzoomen op een order en de orderregels bekijken. “Door de orders direct op de schermen weer te geven wilden we de productievloer beter en sneller informeren over de werkvoorraad en ik moet zeggen dat dat het wonderwel werkt. Medewerkers vinden als vanzelf hun weg op deze schermen en pikken het snel op als er nieuwe orders zijn”, aldus Paul Roodenburg, directeur van Econtras.

Lees meer over uw mogelijkheden en voordelen met de BIS ID Exact Online Connector!

Of bel BIS: 0180 – 486777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte