Nieuws

BIS start samenwerking met LED producent Desay

04-04-2016 09:52

De afgelopen kwartalen hebben wij voor een groeiend aantal opdrachtgevers in allerlei branches meer en meer grootformaat LED walls mogen installeren, zowel indoor als outdoor. Dankzij de sublieme zichtbaarheid, levendige kleuren en het randloze beeld zijn LED walls geschikt voor uiteenlopende toepassingen. Ook in afmetingen en vorm zijn de mogelijkheden eindeloos. LED displays hebben een lange levensduur en weinig onderhoud nodig. Door een geavanceerd koelingsysteem kunnen zij ook bij hoge temperaturen goed blijven presteren.

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen was BIS op zoek naar een betrouwbare partner om een samenwerking mee aan te gaan. Een partner, die wij hebben gevonden in Desay. De veelgeprezen LED fabrikant Desay is opgericht in 1983 en produceert sinds 2001 LED displays en LED verlichting. Met maar liefst 12.000 medewerkers heeft Desay ruim 5.000 LED displays mogen verkopen, die over de hele wereld zijn geïnstalleerd. Als een technologie- en service georiënteerde leverancier levert Desay betrouwbare producten van hoge kwaliteit.

Indrukwekkende Outdoor LED mast

Onlangs heeft BIS een bijzonder project, in samenwerking met Desay opgeleverd, een driezijdige LED wall in Rotterdam. Voor de opbouw van de 300 m2 grote LED walls heeft BIS de producten van Desay gebruikt, nadat een team van technisch specialisten zelf de kwaliteit van de Desay producten en het fabricageproces in China had beoordeeld. De LED displays van Desay zijn voor dit project geselecteerd omdat zij op alle aspecten ruim voldoen aan de Nederlandse kwaliteitseisen en eisen op het gebied van duurzaamheid en weersbestendigheid.

Tijdens en na de installatie van de LED wall zijn de hoge verwachtingen bewaarheid en is gebleken dat Desay’s LED displays inderdaad van hoge kwaliteit zijn. Na een succesvolle en prettige eerste samenwerking hebben BIS en Desay daarom besloten een langdurige overeenkomst af te sluiten.

Lees op deze pagina meer over LED walls. Ook uw campagne in de spotlight op een LED wall?
Bel BIS:  0180 - 486 777 of neem contact op via het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte