Nieuws

Meer betrokkenheid met de oplossingen van BIS ID Interactive

04-04-2016 10:16

Traditionele geprinte reclameborden worden steeds vaker vervangen door digitale reclamedisplays. Niet zo gek, want zuilen en LCD informatieschermen bieden dezelfde informatie als statische borden, maar dan inclusief de mogelijkheid om de informatie op ieder moment van de dag aan te passen en aan te vullen. Daarnaast kunt u uw publiek actief betrekken door ze een interactieve plattegrond te laten ontdekken, mee te laten doen aan een game of iets te delen op social media. U vergroot de betrokkenheid bij uw merk enorm!

Touchscreen voor interactieve narrowcasting

Door de touchscreen technologie te combineren met de technologische ontwikkelingen op het gebied van narrowcasting wordt een platform gecreëerd met aantrekkelijke mogelijkheden en toepassingen. Denk aan social media integratie, aan een winkelruit die tegelijkertijd fungeert als een interactief display of (3D) routing in gebouwen of het openbaar vervoer.

Interactief informatie tonen en opvragen

Naast het zenden van informatie naar uw “publiek” met behulp van informatiedragers zoals LCD en LED schermen, is het ook mogelijk om uw narrowcasting oplossing interactief te maken. Met een vingertouch op bijvoorbeeld een informatiezuil kan de bezoeker die informatie opvragen waar hij of zij in geïnteresseerd is. Denk aan het opzoeken van de route naar iemands favoriete winkel in een groot winkelcentrum of een bepaalde gate op het vliegveld of... Natuurlijk getoond op een overzichtelijke kaart.

Routes, openingstijden, gepersonaliseerde aanbiedingen en meer

Maar er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden denkbaar. Zo kunnen er bijv. naast routeinformatie ook openingstijden worden getoond, aanbiedingen of andere informatie die op dat moment interessant of relevant is. Uiteraard aangevuld met nieuwsfeeds, gepersonaliseerde games, maar ook reclame zoals brochures, foto’s, filmpjes of showcases.

Eén informatieplatform voor al uw informatie

Al deze toepassingen zijn gebaseerd op informatie uit databases, die getoond moet worden op een specifiek moment voor een specifieke doelgroep. De basis daarvan is een intelligent digital signage platform, waarmee de communicatie op alle informatieschermen centraal wordt geregeld. Een systeem dat BIS graag ook voor u inzet.

Ook profiteren van de mogelijkheden van BIS ID Interactive? Neem contact op voor gratis advies.
Bel BIS:  0180 - 486 777 of gebruik het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte