Nieuws

BIS innoveert dienstverlening opnieuw en lanceert LED Solutions divisie

28-04-2016 09:30

BIS innoveert dienstverlening opnieuw en lanceert LED Solutions divisie

In onze vorige E-News kondigden wij u de samenwerking aan met de A-merk LED fabrikant Desay. Vandaag maken wij officieel bekend dat wij onze dienstverlening hebben uitgebreid met een gespecialiseerde LED Solutions divisie. Door onze kennis en kunde op deze manier te bundelen, zijn wij beter in staat aan de groeiende klantvraag te voldoen en creëren wij de juiste basis om ook complexe en specialistische oplossingen voor onze opdrachtgevers te realiseren.

Sterk verbeterde LED technologie

Dankzij de sterke verbetering van de LED technologie krijgen LED walls een steeds belangrijkere rol bij de realisatie van allerlei verschillende audiovisuele oplossingen. Een aantal jaren geleden was bijvoorbeeld de pixel pitch nog zo groot dat de beelden (zeker van een kortere afstand) absoluut niet mooi waren en heel weinig detail kenden. Daarnaast lieten de vorige generaties LED walls qua kleurechtheid en energieverbruik ook te wensen over. Inmiddels is dat allemaal voltooid verleden tijd en staat A-merk LED technologie garant voor prachtige en detailrijke beelden, vol kleur en perfect zichtbaar op zowel korte als lange afstanden.

Uiteenlopende toepassingen, indoor en outdoor LED

De technologische verbeteringen maken dat LED walls worden ingezet in tal van toepassingen in uiteenlopende doelmarkten; zowel indoor als outdoor. Zo bieden de krachtige eigenschappen van LED toegevoegde waarde op het terrein van een grote petrochemische fabriek, als reclameobject langs A- of N-wegen óf als wegbewijzering op een universiteitsterrein, in een winkelstraat of stadscentrum. Maar ook in indoor toepassingen krijgen LED walls steeds vaker een beeldbepalende rol, zoals bijvoorbeeld in auditoria, aula’s en grotere boardrooms van commerciële organisaties, maar evengoed in de gezondheidszorg, bij overheden en in onderwijsinstellingen.

Kennis en kunde gebundeld in aparte LED divisie

Om aan de toenemende vraag te voldoen en om de opdrachtgevers ook goed te ondersteunen bij complexere aanvragen, heeft BIS een aparte LED solutions divisie opgericht. Jean Pierre Overbeek, CEO van de internationale BIS groep, licht deze strategische keuze toe: “De toepassing van LED walls op indoor en outdoor locaties vraagt om specialistische kennis. Natuurlijk in het adviestraject, maar niet minder bij de (begeleiding van de) vergunningaanvraag, de opbouw en installatie en in het nazorgtraject. Door onze specialisten binnen een divisie te clusteren, stimuleren wij het delen van kennis en de onderlinge interactie, waardoor onze mogelijkheden en de geleverde kwaliteit verder toenemen. Onze opdrachtgevers zijn hiervan de grote winnaar.”

Onderscheidende positie met totaalbenadering

Net als bij zijn andere divisies kiest BIS ook bij de LED solutions voor een totaalaanpak. Dit betekent dat onze opdrachtgevers alle aspecten van een LED totaaloplossing aan BIS kunnen toevertrouwen. Dus niet alleen advies, installatie en onderhoud, maar ook het transport (convoi exceptionel), de begeleiding van de bouw, de integratie in een digital signage omgeving en de monitoring op afstand. BIS is zelfs uw partner voor de creatieve vormgeving cq omlijsting van de wall, totem en/of paal én voor het ontwerp en de productie van de content die op de LED wall getoond wordt.

Meer informatie over de nieuwe LED solutions divisie

Meer informatie over BIS LED Solutions? Profiteren van de mogelijkheden?
Bel BIS voor gratis advies:  0180 - 486 777 , ga naar de LED Solutions divisie-pagina’s of gebruik het contactblok rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte