Nieuws

Nu in BIS webshop: betalen op rekening en altijd gratis bezorging

28-04-2016 09:46

De afgelopen maanden zijn wij hard bezig geweest om de BIS webshop te finetunen en nóg gebruiksvriendelijker te maken. Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, is het nu ook mogelijk om een bestelling op rekening te plaatsen in de BIS webshop én worden al uw bestellingen gratis bezorgd. Met deze mogelijkheden maken wij de online aankoop van losse audiovisuele producten nog aantrekkelijker.

Klantwens om op rekening te betalen

Dankzij de betrokken feedback van meerdere klanten, merkten we dat de behoefte bestond om een bestelling achteraf per factuur te betalen. Met name bij die opdrachtgevers bij wie de corporate policy het gebruik van credit cards verbiedt en/of voor wie betalen via iDEAL extra uitdagingen met zich meebrengt. Om nog meer zakelijke klanten de gelegenheid te geven probleemloos via de BIS webshop te bestellen, kunnen zij vanaf nu - naast de betaalmogelijkheden via iDEAL, Mastercard, VISA, en vooruitbetaling - ook op rekening betalen.

Gratis bezorging van alle bestellingen

Tevens worden alle bestellingen nu helemaal gratis bezorgd! Of u nu een HDMI-kabeltje bestelt of een 75 inch LED monitor. Wij bezorgen het helemaal gratis bij u aan de deur! Nog meer reden om al uw audiovisuele benodigdheden te bestellen op www.bis.nl/shop/.

Bekijk snel ons aanbod audiovisuele producten. Vind u iets niet in de BIS webshop? Stuur ons dan een mailtje en wij kijken of we u een goed aanbod kunnen doen.

Meer weten? Bel 0180 - 486 777 , mail of chat met ons.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte