Nieuws

Welke audiovisuele & IT technologie gaat uw primaire proces ondersteunen?

28-04-2016 09:55

Bezoek onze AV Experience, maak kennis met de laatste innovaties en laat u vooral inspireren over hoe AV de primaire processen in organisatie kan ondersteunen. Uiteraard in een gemoedelijke sfeer onder het genot van een hapje en een drankje. De hele dag staan onze adviseurs klaar om dieper in te gaan op uw specifieke vraagstukken.

Ontwikkelingen maken een nieuwe manier van werken mogelijk

Het is een cliché misschien maar daarom niet minder waar. De technologische ontwikkelingen en de convergentie van audiovisuele faciliteiten en IT gaan onwijs hard. Deze sneltrein van ontwikkelingen heeft ervoor gezorgd dat er een hele nieuwe manier van (samen)werken mogelijk is. En nog steeds worden er nieuwe producten en diensten ontwikkeld om informatie (ook uit databases) sneller, goedkoper en effectiever te verwerken. Denk aan de Microsoft Surface Hub of Videoconferencing waarbij ook presentaties eenvoudig gedeeld kunnen worden.

Informatiestromen communiceren aan groter publiek

Eén van de trends die we op dit moment zien is de behoefte om de (vele) informatiestromen meer en visueler in te zetten om te informeren, enthousiasmeren of verleiden. Audiovisuele technologie voorziet in die behoefte… Denk aan LED walls aan de buitenkant van bedrijfspanden, (interactieve) wayfinding in winkelcentra met daarbij alle informatie van alle winkels op oproep beschikbaar of wachttijd informatie gecombineerd met informatie en entertainment bij balies.

De combinatie van beschikbare databases, slimme narrowcasting en kwalitatief hoogwaardige hardware (zeer betaalbaar) zorgt voor legio mogelijkheden om ieder publiek op de juiste plaats en tijd van informatie te voorzien.

Laat u inspireren! Bezoek de BIS AV Experience!

De toenemende mogelijkheden zijn natuurlijk fantastisch. Maar de veelheid van mogelijkheden maakt het voor organisaties steeds moeilijker om te bepalen met welke toepassingen zij nu echt geholpen zijn. BIS adviseert u hierin graag. En gratis!

Tijdens de AV Experience vertellen we u graag meer over o.a. bovenstaande onderwerpen. Maar er is meer… Bekijk het volledige programma en overzicht van data en locaties op de BIS AV Experience pagina.

Of schrijf u direct in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte