Nieuws

Prachtig nieuw vergadermeubilair passend bij Het Nieuwe Werken

28-04-2016 10:09

Het Nieuwe Werken is binnen veel organisaties geïmplementeerd. Medewerkers kunnen dankzij de technologie tijd- en plaatsonafhankelijk werken, wat een enorme efficiencyverbetering tot gevolg heeft en waardoor de work-life/balance veelal verbetert.

Onderlinge ontmoeting is onmisbaar

Bij alle voordelen van het Nieuwe Werken ligt het gevaar op de loer dat medewerkers elkaar te weinig ontmoeten. En dat is nadelig, omdat onderlinge ontmoeting onmisbaar is voor een goede verstandhouding, professionele samenwerking en een gemeenschappelijk gevoel. Daarom faciliteert BIS ruimtes en oplossingen, die speciaal bedoeld zijn voor specifieke activiteiten (activiteitengericht huisvesten, AGH). Dat kunnen ruimtes en plekken zijn voor kortdurende informele ontmoetingen, maar evengoed voor formele en doelgerichte vergaderingen.

Informele vergadertafel met geïntegreerde koffiehoek

Werknemers komen dus naar kantoor om elkaar te ontmoeten, informatie en kennis te delen en daarna weer aan de slag te gaan. Om de regelmatige, onderlinge ontmoeting optimaal te faciliteren introduceert BIS met de VisionTable Active een prachtige BIS VisionTable, met geïntegreerde koffiehoek. Natuurlijk ontbreken een (touch) display en de benodigde aansluitpunten niet. De VisionTable Active is bedoeld om kort te overleggen en informeel ideeën uit te wisselen. U gaat zitten aan de hoge tafel, sluit uw laptop of USB-stick op het display aan, pakt een bak koffie en uw bespreking kan beginnen.

Diverse kleuren en materialen

De VisionTable Active kan in diverse kleuren en materialen geleverd worden. Met de toevoeging van deze prachtige tafel aan zijn VisionLine meubilair geeft BIS organisaties nog meer mogelijkheden om medewerkers goede ICT ondersteuning en flexibele vergaderplekken aan te bieden.

Meer informatie?

Binnenkort zullen we meer over dit indrukwekkende meubilair online zetten bij vergadermeubilair. Wilt u nu al meer informatie? Bel 0180 - 486 777 , mail of chat met ons.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte