Nieuws

BIS ID Gebouwbeheer Connector: inzicht in uw duurzaamheid

31-05-2016 10:25

Wilt u op eenvoudige en consequente wijze uw medewerkers informeren over het energieverbruik binnen uw organisatie? Uw medewerkers op die manier bewust maken van het effect van de dagelijkse bedrijfsvoering op de CO2 uitstoot? En wellicht daarmee ook het verbruik verminderen en duurzamer ondernemen? BIS heeft de oplossing met de BIS ID Gebouwbeheer Connector. Al uw energie en waterverbruik heel duidelijk weergegeven op uw informatieschermen.

Uw data grafisch aantrekkelijke getoond op uw informatieschermen

Om de waardevolle data uit uw gebouwbeheersysteem eenvoudig en op grafisch aantrekkelijke manier te kunnen tonen aan al uw medewerkers en andere bezoekers van uw gebouw, heeft BIS de BIS ID Gebouwbeheer Connector ontwikkeld. Een slimme koppeling tussen het gebouwbeheersysteem en uw narrowcasting oplossing.

Stimuleren verantwoord energieverbruik

Doordat de gegevens uit uw gebouwbeheersysteem automatisch en real time op uw informatieschermen worden gegeven, wordt iedere aanwezige helder geïnformeerd over het verbruik van water, gas en licht. Daarbij worden ze op een hele eenvoudige manier gestimuleerd om (nog) meer verantwoord met onze planeet om te gaan.

Tal van mogelijkheden

De BIS ID Gebouwbeheer Connector koppeling biedt uiteenlopende mogelijkheden voor het weergeven van verschillende energiebronnen. Zo kan het verbruik van gas, water en elektriciteit getoond worden maar ook de opbrengsten uit windturbines en zonnepanelen. Ook de grafische weergave is geheel naar eigen wens in te vullen en aan te passen aan uw huisstijl.

Meer informatie

Voor uitgebreider informatie over de koppeling van uw gebouwbeheersysteem met uw narrowcasting oplossing kunt u de BIS ID Gebouwbeheer Connector pagina bekijken.

Wilt u direct persoonlijk advies? Bel onze adviseurs 0180 - 486 777 .
Of neem contact op via het formulier rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte