Nieuws

Microsoft Surface Hub – BIS installeert de eerste oplossingen in West Europa

30-06-2016 10:45

Microsoft is in juni begonnen met het uitleveren van de Microsoft Surface Hub. Als full Pro Hub dealer in de Benelux hebben we dan ook inmiddels de eerste oplossingen met dit veelbelovende Microsoft product bij onze klanten mogen installeren. De eerste gebruikersreacties over deze baanbrekende Microsoft technologie zijn erg positief.

Full Service Microsoft Hub leverancier

BIS heeft een strategische alliantie gesloten met Microsoft voor het adviseren, leveren en onderhouden van Microsofts nieuwste collaboration oplossing de Microsoft Surface Hub is een oplossing die de manier waarop groepen zullen samenwerken voorgoed zal veranderen. Al direct na de drukbezochte product launch in december was de vraag de Surface Hub groot. We zijn dan ook blij dat Microsoft inmiddels aan de grote vraag kan voldoen en we de oplossing bij onze klanten kunnen gaan realiseren.

Anders dan andere collaboration oplossingen

Talloze fabrikanten hebben innovatieve collaboration oplossingen op de markt gebracht. Allemaal producten om het samenwerken (al dan niet op afstand) te bevorderen. De Microsoft Surface Hub is wereldwijd het eerste platform waarin alle essentiële elementen om de “kracht van de groep” te maximaliseren zijn geïntegreerd en op elkaar afgestemd. De Surface Hub is daardoor een zeer krachtige all-in-one collaboration tool. Doordat al deze elementen ook nog eens in een Windows omgeving zijn gebundeld, is het gebruik van het apparaat kinderlijk eenvoudig.

Ontvang vrijblijvend een demo

BIS heeft als officieel Microsoft Surface Hub partner de beschikking over een eigen Surface Hub in het AV Experience Center. Benieuwd naar de mogelijkheden in praktijk? Onze specialisten geven u graag een uitgebreide demonstratie.

Bel BIS 0180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl voor een afspraak.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte