Nieuws

SMS Presence Mobile nu ook geschikt voor de Microsoft Surface Hub

25-07-2016 11:12

De SMS Presence Mobile Motorized is een in hoogte verstelbaar onderstel voor grote, zware (touch) screens. Deze zomer heeft SMS een aantal wijzigingen doorgevoerd waardoor de SMS Presence Mobile ook geschikt is voor de populaire Microsoft Surface Hub.

Flexibel in te zetten zonder dat het rommelig oogt

Met de SMS Presence Mobile is de Hub zeer gecontroleerd en muisstil in hoogte verstelbaar. De elektrische bediening zit aan de zijkant achter het display. Bekabeling is netjes weggewerkt waardoor het systeem er aan alle kanten aantrekkelijk uitziet. Daardoor is hij op iedere plek neer te zetten, zonder dat de achterkant rommelig oogt. Het onderstel is afgewerkt in antraciet grijs.

Uitgebreide anti-diefstal voorzieningen

Het systeem is voorzien van extra beveilingsmaatregelen tegen diefstal. Doordat de montage grotendeels in de fabriek gedaan wordt is installatie zeer eenvoudig en snel gedaan.

De SMS Presence Mobile Motorized is een waardevolle aanvulling op de Microsoft Surface Hub. Door dit eenvoudige te verrijden onderstel wordt de Hub nog flexibeler in te zetten. De elektronische hoogteverstelling zorgt voor ergonomisch gebruik voor alle gebruikers. Ongeacht hun lengte.

Meer informatie over de MS Surface Hub of een SMS product?

Wilt u meer informatie over de Microsoft Surface Hub of de SMS Mobile Motorized? Een vrijblijvende offerte en advies op maat? Bel BIS Bel BIS 0180 - 486 777 of mail naar info@bis.nl voor een afspraak.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte