Nieuws

Klaar voor de toekomst: BIS ontwikkelt nieuwe visie en missie

31-08-2016 09:48

Een van de meest bepalende technologische trends op dit moment is de opkomst van “the Internet of Things” (IoT). De mogelijkheden met IoT zijn ongekend. Organisaties zullen IoT omarmen om kostenbesparingen, efficiency en (voorspellende) analyses te realiseren. Niet alleen ruimtes worden intelligenter, hele gebouwen gaan met en voor de gebruiker meedenken. De Smart Buildings zijn een feit. Doordat technologie steeds verder doordringt in het primaire proces van organisaties, worden de technologische configuratie, het gebruiksgemak en de gebruikservaring in toenemende mate een key success factor voor de bedrijfsvoering.

Nieuwe visie: kijk op de toekomst

De technologische ontwikkelingen, ons steeds groeiende klantportfolio en onze jarenlange ervaring dwingen ons na te denken over de toekomst en onze rol daarin. Met betrekking tot de toekomst heeft dit geresulteerd in een nieuwe visie:

Technologische intelligentie dringt diep door in elke werkomgeving, van bureau tot gebouw. Ieder gebouw, iedere werkplek zal met de gebruikers meedenken en hen ondersteunen.

Nieuwe missie: handen en voeten aan onze visie

Als marktleider op het gebied van ruimte-inrichting met audiovisuele & IT oplossingen wil BIS ook in het IoT-tijdperk een beeldbepalende rol spelen. Om onze visie handen en voeten te geven in de dagelijkse praktijk hebben we ook een nieuwe missie ontwikkeld, die bepalend is de voor de koers van onze organisatie en waar al onze opdrachtgevers ons aan mogen houden:

BIS zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken.

Oplossingen die er echt toe doen

Wij willen onze klanten ondersteunen met technologische oplossingen die er echt toe doen. Daarbij ligt ons onderscheidend vermogen in onze kennis en ervaring, schaalgrootte, innovatiekracht en het feit dat wij technologie combineren met ruimte-ontwerp en inrichtingselementen. De combinatie van deze factoren zorgt dat wij ieder project op het gebied van Smart Buildings, ruimte-inrichting en standalone AV & IT oplossingen op hoog niveau realiseren; voor iedere organisatie in elke doelmarkt.

Meer informatie? Profiteren van de technologie?

Wilt u ook profiteren van de technologische ontwikkelingen op het gebied van audiovisuele ruimte-inrichting en smart buildings? Neem dan contact op met een adviseur van BIS. Wij komen graag – geheel vrijblijvend – bij u langs.

Bel BIS: 0180 - 486 777 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte