Nieuws

Projectieoplossingen van Hitachi; installatie-aanbiedingen die u niet wilt missen

31-08-2016 09:58

Voor iets meer dan € 10.000 levert BIS niet alleen alle moderne audiovisuele faciliteiten die u nodig heeft om goed te kunnen presenteren… voor dit bedrag bezorgen en installeren we uw vergaderoplossing ook nog eens op een professionele en vakkundige manier én profiteert u van meerdere aantrekkelijke services.

Voor uw kant-en-klare presentatieruimte kiest u uit drie Hitachi projectoren met breedbeeld resolutie (WUXGA) en een lichtopbrengst van 5.000, 5.200 of 6.000 ANSI Lumen. Ideaal voor middelgrote ruimtes. De projector wordt met een solide beugel aan het plafond gemonteerd en projecteert op een Projecta FullVision projectiescherm; een schitterend projectiedoek zonder randen, zodat u geniet van een maximaal beeld.

Complete presentatieruimte met wandmeubel en centrale bediening

Wij kleden uw ruimte verder aan en voorzien deze van een BIS VisionCube, een mooi meubel waarin u uw randapparatuur opbergt zonder zichtbare kabels. De VisionCube beschikt verder over een ingebouwde HDMI wandaansluiting en Extron MLC bedieningspaneel, waarmee u met één druk op de knop de projector aan/uit schakelt, het volume regelt en tussen verschillende bronnen kiest.

Om heel eenvoudig draadloos content van laptops, tablets etc. weer te geven op het scherm, zorgen wij voor een Barco Clickshare. In één klik kan iedereen zijn apparaat verbinden met de projector. En… dankzij de krachtige speakers en versterker is de audio altijd optimaal verstaanbaar.

Inclusief transport, installatie, training en 5 jaar service!

Om deze complete projectieoplossing nog aantrekkelijker te maken, krijgt u er een training Audiovisual Presentations bij. Daarnaast profiteert u ook nog eens van een 5-jarig serviceprogramma én gratis levering en vakkundige installatie.

Waar wacht u nog op?

Maak online uw keuze bekend en wij regelen de rest. Ga naar onze Hitachi-actie-pagina.
Of neem contact op met uw BIS adviseur: 0180 - 486 777 .

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte