Nieuws

BIS Event Rental verzorgt huldiging Olympisch kampioenen bij Sponsor AEGON

31-08-2016 10:24

Op vrijdag 26 augustus zijn de Olympische roeikampioenen gehuldigd op het hoofdkantoor van sponsor AEGON. Er is een prachtige bronzen, een zilveren en een gouden medaille gewonnen, wat vraagt om een gepaste en feestelijke huldiging. BIS Event Rental zorgde voor professionele audio- en beeldweergave voor de ruim 700 enthousiaste aanwezigen.

In het atrium van het hoofkantoor van AEGON in Den Haag werden de sportmannen en -vrouwen op een – door BIS verzorgd - toepasselijk oranje podium gehuldigd. Om de sprekers en sporters op het podium voor iedereen in het grote atrium goed verstaanbaar te maken, installeerde BIS een professionele D&B audio installatie. Er werd tevens een indrukwekkende 8mm LED wall geplaatst voor de vertoning van de foto’s en filmpjes die gestart werden vanaf de regie.

Aan de hand van een vooraf opgesteld draaiboek werd door BIS en AEGON de huldiging tijdens een zogenaamde run through doorgelopen en getest zodat het evenement op rolletjes zou verlopen. Alles werd netjes op- en afgebouwd en vakkundig begeleid door een team BIS technici, waarmee de mensen van AEGON optimaal werden ontzorgd en hun aandacht helemaal op de huldiging konden richten.

BIS feliciteert de Olympische winnaars en bedankt AEGON dat wij opnieuw de volledige techniek en regie van een belangrijke huldiging mochten verzorgen.

Wilt u ook fantastische beelden op een giga LED wall met 8mm pixel pitch? Uw evenement tiptop in orde? Heerlijk alle zorgen overlaten aan gespecialiseerde technici?

Ontdek onze mogelijkheden voor uw succesvolle evenementen bij BIS Event Rental.
Of bel met een van onze experts: 0180 - 486 777 .

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte