Nieuws

Avocor geeft werken met touchscreen een tablet-ervaring

12-09-2016 15:30

Touchscreens van 180 cm. of groter, maar dan met de interactieve ervaring van een tablet. Dat zijn de interactieve schermen van Avocor. De revolutionaire INGLASS™ technologie maakt deze prachtig vormgegeven schermen supersnel, vloeiend, intelligent en accuraat. Schrijven, tekenen, browsen, applicaties starten en bedienen… het is nooit meer hetzelfde. Dankzij Avocor.

Populair bij bedrijven én onderwijsinstellingen

Niet alleen de INGLASS™ technologie van Avocor is opzienbarend. Slimme eigenschappen – zoals 10-punt-touch, aansluitpunten aan de voorkant en fraai geïntegreerde bedieningsknoppen voor de meest gebruikte functies – maken het (samen)werken met deze touchscreens snel, efficiënt en plezierig. Het is niet voor niets dat deze schermen op hun thuismarkt in de UK zowel in de zakelijke sector als in het onderwijs zeer populair zijn.

Volledige Windows 10 integratie

Maar dat is nog niet alles. De Avocor VTF beschikt standaard over Microsoft Windows 10. Gevolg is dat iedere gebruiker direct beschikt over een breed pakket aan Microsoft software applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. De wereld van Microsft Office gaat helemaal voor u open zonder dat u daar een extra PC voor nodig heeft.

Nu verkrijgbaar bij BIS

U merkt het… wij zijn enthousiast over de innovatieve touchscreens van Avocor. En dat zijn wij niet voor niets. Juist daarom zijn wij trots op het feit dat wij de Avocor schermen – als een van de eerste audiovisuele system integrators in de Benelux – aan u kunnen leveren. Compleet met een goed service en onderhoudsprogramma natuurlijk.

Maak nu kennis met Avocor. Bekijk het assortiment online. Of maak een afspraak.
Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte