Nieuws

Knallende eindejaarsmeeting? BIS Event Rental!

28-09-2016 10:39

Bent u ook van plan om met collega’s of relaties even terug te blikken op het afgelopen jaar en te proosten op het volgend jaar? Natuurlijk in een mooi aangeklede sfeervolle omgeving met een hapje en een drankje, wat toespraken of een presentatie en een gezellig muziekje? BIS Event Rental regelt het graag voor u. ideaal als u de faciliteiten niet in huis heeft. Of geen tijd hebt om dit te organiseren. Of u gewoon wilt bezighouden met uw core business.

Uw eindejaarsevenement wordt echt goed met top AV

Maak dit jaar écht indruk op uw relaties en medewerkers met verbluffende audiovisuele oplossingen. BIS kan zorgen voor enorme LED walls en LCD displays voor een spetterende ontvangst van uw gasten, om uw presentatie op mee te verzorgen of om spraakmakende filmpjes of andere content op te tonen en zo de eindejaarssfeer te versterken.

Uitgebreid assortiment met nieuwste technologie

De medewerkers van BIS Event Rental verstaan de kunst om van iedere bijeenkomst een bijzondere gebeurtenis te maken. Van sfeervolle decoratie van de ruimte(s) tot de verzorging van catering, entertainment en alle techniek zoals verlichting, geluid, beeld, opname en regie. Deze zomer heeft BIS Event Rental opnieuw geïnvesteerd in innovatieve technologie (LED walls, naadloze projectie, interactie), zodat u er op kunt rekenen dat u een evenement neerzet dat indruk maakt.

Voor ieder budget een creatieve invalshoek

Omdat ieder evenement en budget uniek is, denken wij graag mee in de mogelijkheden. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u een creatieve invalshoek bieden waar u zelf nog niet aan heeft gedacht. Wij nemen u alles uit handen en stemmen alle elementen van uw evenement perfect op elkaar af. Zo kunt u, net als uw personeel en relaties, heerlijk genieten van uw speciale dag of avond.

Ook een tot in de puntjes verzorgde kerst-, eindejaarsborrel of nieuwjaarsreceptie? Wees er dan op tijd bij. We gaan graag met u in gesprek. Kijk bij Event Rental voor meer informatie.

Vrijblijvend advies? Bel onze Event Rental specialisten 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte