Nieuws

Indrukwekkend plaatje: enorme hoge resolutie beelden zonder randen

28-09-2016 11:02

Met Projecta’s FullVision projectieschermen komt een nieuw soort projectieoppervlakken op de markt. Het doek is gespannen om een aluminium frame en aan de achterzijde bevestigd. De FullVision projectieschermen zijn tevens verkrijgbaar met HD Progressive, de nieuwste technologie speciaal voor 4K en UHD projectie.

Onopvallende installatie, opvallend mooie beelden

De FullVision projectieschermen zijn perfect voor ruimtes waarin het projectiescherm buiten gebruik zo weinig mogelijk moet opvallen, en tijdens gebruik de allerbeste beelden moet kunnen bieden. Doordat het doek om het frame gewikkeld en aan de achterkant bevestigd is, zit er niet langer een kader om het witte doek heen. Daarnaast kan het frame strak tegen de muur gemonteerd worden en valt het scherm bijna niet op, als een blanco canvas.

De kleinst verkrijgbare FullVision is 200 cm breed en de grootst mogelijke afmeting is maar liefst 600 cm breed. Voor de aspect ratio van het doek kan gekozen worden uit 16:10 of 16:9. De FullVision schermen zijn met mat witte oppervlak of met HD Progressive 0.6 t/m HD Progressive 1.3 leverbaar, zodat u altijd het maximale resultaat uit uw projectie-oplossing haalt.

Haal alles uit uw projector zonder de harmonie in uw interieur te verstoren.
Meer info? Bel BIS 0180 - 486 777 of stuur uw vraag via het blok rechtsboven.

Bekijk hier de Projecta FullVision promovideo.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte