Nieuws

Wilt u ook een Huddle room? Laat BIS hem inrichten!

30-10-2016 09:46

Kent u de steeds populairder wordende Huddle rooms al? Een Huddle room is een compacte meeting room voor 3 tot 4 personen, die creativiteit en interactie stimuleert; mede door het gebruik van collaboratietools als hefboom en stimulans. Studies tonen aan dat van alle meeting rooms zo’n 52% de technologie en mogelijkheden van een Huddle room bevatten. Daarmee is gelijk duidelijk dat het niet over een hype of gadget gaat. Wilt u ook een Huddle room? U realiseert hem met BIS.

Wegwijs in versplinterd landschap

Steeds meer fabrikanten op het gebied van audiovisuele en collaboration technologie bieden ‘solutions to huddle’ aan. Op zich heel mooi natuurlijk, maar het landschap begint er tamelijk druk en versplinterd uit te zien. Om het overzicht te bewaren en onze klanten het juiste advies te geven, test en vergelijkt BIS allerlei Huddle concepten om vervolgens alleen de beste concepten toe te voegen aan ons portfolio oplossingen. Daardoor is ons portfolio dusdanig gegroeid dat wij voor alle budgetten en toepassingen altijd een passende oplossing bieden.

Werkt u met Skype for Business?

Of uw antwoord ja of nee is… dat maakt voor BIS niets uit. Ons doel is namelijk om zoveel mogelijk organisaties verder te helpen, in plaats van één bepaalde weg in te slaan en de daarbij behorende oplossingen vervolgens op te dringen. Mooi voorbeeld hiervan is dat BIS geautoriseerd leverancier is van de Microsoft Surface Hub (het SFB product bij uitstek), maar daarnaast de mogelijkheid biedt om dit all-in-one apparaat naadloos te laten samenwerken met een StarLeaf Cloud omgeving.

Draadloos weergeven van media

Content is key, zowel tijdens videobellen als bij lokaal vergaderen moet elke deelnemer intuïtief zijn PowerPoint, video en iedere andere vorm van content kunnen delen. Wilt u dat alles draadloos verloopt? Of prikt u liever nog uw HDMI stekker in een vast aansluitpunt? Of - en dat kan natuurlijk ook - heeft u liever de beschikking over beide mogelijkheden? Onze adviseurs staan klaar om de beste oplossing voor uw situatie samen te stellen.

Kant-en-klare oplossing of inrichting op maat?

Zoals eerder beschreven hebben we kant-en-klare oplossingen zoals de Surface Hub van Microsoft. Maar wilt u toch iets anders - bv. een touchscreen van Avocor, Samsung of Sharp, een bepaalde PTZ camera, een noise cancelling systeem, een soundbar etc. – dan kan dat natuurlijk ook. Wij zorgen ervoor dat al deze elementen optimaal worden gecombineerd.

Gratis demo of advies op maat

Laat uw gegevens achter voor een gratis demonstratie of advies op maat.
Bel BIS: 0180 - 486 777 of vul het contactformulier rechtsboven in.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte