Nieuws

Smart Buildings centraal in interview Installatie & Bouw

31-10-2016 10:14

De Director Operations en Director Sales van BIS, Michiel Hardonk en Bart Donkersloot, gaven een interview aan “Installatie & Bouw”, hét vakblad voor de installatietechniek. Het werd een levendig gesprek over meedenkende gebouwen en over de rol die BIS heeft bij het combineren van al die technologie, die van een gebouw ook echt een smart building maakt.

Technologische ontwikkelingen

“De technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen”, begint Michiel Hardonk. “Dankzij het Internet of Things worden steeds meer producten en systemen onderling verbonden. Kleinere sensoren, verbeterde netwerktechnologieën, slimmere software en cloud computing zorgen ervoor dat systemen niet alleen onderling kunnen communiceren, maar ook zelfsturend worden waardoor menselijk ingrijpen steeds minder nodig is. De smart building is hiermee geboren.”

Optimaliseren verdienmodel

Door het creëren van smart buildings, kan veel doelmatiger worden gewerkt, meent Bart Donkersloot. “Op basis van data-analyses kunnen gebruikers en beheerders stringentere keuzes aken, bijvoorbeeld met betrekking tot onderhoud en beheer. Door te investeren in technologie, kunnen bedrijven hun verdienmodellen optimaliseren”, concludeert hij. “Onze missie is om het gat tussen de enorme hoeveelheid technologie en de wensen en eisen van de klant te overbruggen”.

Uitbouw propositie en winstgevendheid

Uit het interview komt sterk naar voren dat onze technologische kennis én oplossingen bedrijven een voorsprong geven in de verdere uitbouw van hun propositie en winstgevendheid. Iets wat zij kunnen benutten voor de verdere groei van de onderneming.

Verder lezen?

Wilt u meer lezen? Het hele interview, inclusief foto’s, kunt u via deze link bekijken.
Gratis een vrijblijvend adviesgesprek? Bel BIS: 0180 - 486 777 .

U kunt ook onze whitepaper over Smart Buildings downloaden.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte