Nieuws

Maak kennis met Avocors InGlass Technologie (video)

30-11-2016 11:23

De Avocor displays zijn speciaal ontwikkeld voor collaboration toepassingen en voor het verzorgen van interactieve presentaties. Deze slimme grootformaat LCD schermen kenmerken zich door een zeer scherpe prijs kwaliteitsverhouding en technische hoogstandjes. Zo zijn de Avocor displays standaard voorzien van een Windows 10 pc en wordt er gebruik gemaakt van InGlass™ technologie. Bekijk onze nieuwste demo video en maak kennis met de toegevoegde waarde van Avocor.

Bekijk hier de Avocor Demo Video

Verkrijgbaar in drie formaten

De Avocor touchscreens zijn beschikbaar in de formaten 65, 75 en 84 inch. Alle modellen zijn Ultra HD (4k resolutie) en bieden dus haarscherp beeld. Zelfs van dichtbij. Het 65 inch model is zowel als Ultra HD als Full HD variant beschikbaar.

Standaard ingebouwde Windows 10 pc

Doorat de Avocor displays standaard zijn voorzien van een ingebouwde PC met Microsoft Windows 10, beschikt iedere gebruiker direct over een breed pakket aan Microsoft software applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. De wereld van Microsft Office gaat helemaal voor u open zonder dat u daar een extra PC voor nodig heeft.

Inglass technologie voor vloeiende bediening

De revolutionaire INGLASS™ technologie maakt deze prachtig vormgegeven Avocor schermen supersnel, vloeiend, intelligent en accuraat. Schrijven, tekenen, browsen, applicaties starten en bedienen… alles gaat even vloeiend en eenvoudig. 

Kom naar onze Experience Center voor een demo

BIS is officieel leverancier van de Avocor touchscreen schermen, compleet met een goed service en onderhoudsprogramma natuurlijk. Maak nu kennis met Avocor en bekijk het assortiment online of kom langs in één van onze Experience Centers voor een uitgebreide productdemo.

Bel 0180 - 486 777 of gebruik de contactmogelijkheden rechtsboven.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte