Nieuws

Behaald: ISO9001 en 14001 volgens de 2015-norm

29-12-2016 14:17

Als u BIS kent, weet u waarschijnlijk dat wij al heel wat jaren ISO9001 (kwaliteit) en ISO14001 (milieu) gecertificeerd zijn; én dat wij daar vorig jaar de VCA** certificering (veiligheid) en FIRA certificering (MVO) aan hebben toegevoegd. Vier certificeringen die onderstrepen dat wij ons zeer bewust zijn van onze bijzondere verantwoordelijkheden op het gebied van kwaliteit, veiligheid, mens, milieu en maatschappij.

Kwaliteit, veiligheid, mens en milieu

“Onze ISO en VCA certificeringen zijn in de eerste plaats belangrijk voor onze opdrachtgevers, maar niet minder voor onszelf en voor de generaties die na ons komen. Wij zien dat een groeiend aantal opdrachtgevers zich meer en meer bewust is van hun (keten)verantwoordelijkheid en daarom steeds vaker opdrachtnemers in de arm neemt, die een actief MVO beleid voeren en veiligheid, kwaliteit, mens en milieu hoog in het vaandel dragen. De ISO9001, ISO14001, VCA** en FIRA certificeringen geven de objectieve garantie dat BIS zo’n opdrachtnemer is”, aldus Jean Pierre Overbeek, CEO van BIS.

De nieuwe ISO:2015 norm

Bijzonder aan de recente ISO certificeringen van BIS is dat deze zijn toegekend na een intensieve auditperiode, waarin de audits zijn afgenomen conform de 2015-norm. In deze nieuwe norm hebben de waardenstroom van een organisatie en de identificatie en beheersing van risico’s en kansen een veel centrale plaats gekregen; evenals de verhouding van de organisatie tot de interne en externe stakeholders (contextanalyse).

Gepaste trots

De normaanpassingen hebben ertoe geleid dat het kwaliteits- en milieumanagement- systeem van BIS op onderdelen moest worden bijgesteld. Des te meer zijn we er gepast trots op de certificeringen te hebben behouden.

Wilt u ook een AV & ICT partner die bewezen actief is op het gebied van mens en milieu?
Neem dan vandaag nog contact op met BIS: 0180 – 486777.

Gratis advies over Nieuws? BIS|Econocom helpt je graag verder:

0180 - 486 777
Vraag / Offerte